Medisana MC810 Kopen? Neem deze Review door!

Wie vindt het niet leuk om gemasseerd te worden? Als je ook zo dol bent op een massage en je wil niet rekenen op je partner om je dagelijks te masseren, dan kun je een massageapparaat aanschaffen. Een maassage is niet alleen een manier om te ontspannen of tot rust te komen, maar kan ook helpen om pijn en een gespannen gevoel weg te werken. Misschien denk je nu “maar ik heb niet zoveel tijd”. Ook dat is geen probleem. Haal gewoon de Medisana MC810 in huis en je kunt zelfs in de auto gemasseerd worden. Beter kan toch niet?

Als je gezondheid belangrijk is voor je, dan kun je kiezen voor een apparaat van de fabrikant Medisana. Deze fabrikant begrijpt dat gezondheid het belangrijkste is in het leven van de mens. Daarom heeft dit bedrijf zich al gedurende vele jaren ingezet om je te voorzien van producten waarmee je je gezondheid kunt meten of bevorderen. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring opgedaan en zorgt voor continue verbetering. De producten van dit merk zijn daarom van topkwaliteit en brengen topprestaties met zich mee. Medisana is hierdoor ook een toonaangevende gezondheidsspecialist geworden. Als je op zoek bent naar de beste gezondheidsproducten, waaronder massageapparaten, dan ben je bij Medisana op het juiste adres.

Review over de Medisana MC810

Wil je dagelijks genieten van een prettige massage? Dan raden wij de Medisana MC810 aan. Dit apparaat is voorzien van 9 massageprogramma’s. Hierdoor kun je bij elke klacht of gewoon elke genotssituatie kiezen voor het programma dat het beste daarop aansluit. Deze programma’s zijn geschikt voor wanneer je thuis bent, maar ook voor op kantoor en zelfs in de auto. Het probleem van mensen die meer in de auto zijn dan thuis is hiermee opgelost. Dit komt doordat het massagekussen wordt geleverd met een handige, aparte auto-adapter. Als je een keertje meer nodig hebt dan een alledaagse massage, dan kun je de warmtefunctie aandoen. Deze voegt namelijk een extra speciaal element toe aan je massage. Dankzij het handige formaat, kun je dit apparaat bovendien gemakkelijk opbergen. Als je dagelijks van een massage van dit apparaat geniet, dan hoef je hem niet eens op te bergen!

Maak je je zorgen dat de heerlijke massage je in slaap kan laten vallen, waardoor je je andere werkzaamheden kan verwaarlozen? Geen nood. Dit apparaat is zelfs daarop voorbereid. Hij schakelt namelijk automatisch uit na een kwartier. Doordat het lekkere gevoel tijdens je massage opeens is verdwenen, word je automatisch weer wakker. Behalve dat het massageapparaat beschikt over 9 programma’s, kun je ook kiezen uit 3 massagesterktes. Denk er bijvoorbeeld aan dat je voor een ontspanningsmassage een zachte stand selecteert. Bij spierpijn kun je daarentegen liever kiezen voor een van de hardere masseerstanden. Dankzij de 6 vibratiemotoren van dit apparaat kun je te allen tijde genieten van een massage die is aangepast aan jouw persoonlijke situatie. Voor het extra vergemakkelijken van het gebruik, is de Medisana MC810 voorzien van een afstandsbediening. Zit dus lekker ontspannen op het kussen en stel hem gemakkelijk met de afstandsbediening in.

Medisana MC810

Voordelen van de Medisana MC810

Denk je erover na om de Medisana MC810 te kopen? Dit massageapparaat is sowieso van uitstekende kwaliteit en brengt krachtige prestaties met zich mee. Echter, net zoals elk apparaat dien je ook bij dit massageapparaat rekening te houden met de voor- en nadelen die hij met zich meebrengt. Aan de hand van deze informatie kun je voor jezelf concluderen of dit model perfect is voor jou. Je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar de voor- en nadelen die dit massagekussen met zich meebrengt. Wij hebben het onderzoek namelijk al gedaan. De voordelen zijn:

 • Verschillende massagelocaties
  Wanneer je een massagekussen in huis hebt, is het altijd prettig wanneer hij verschillende locaties van je lichaam masseert. Dit is ook het geval bij de MC810. Wanneer je namelijk wordt gemasseerd door dit massageapparaat, dan wordt je boven- en onderrug en zelfs je zitvlak aangepakt.
 • Verschillende massagesoorten
  Behalve dat verschillende delen van je lichaam worden gemasseerd, is het ook altijd een aantrekkelijke verrassing als je kunt kiezen uit verschillende massagesoorten. Dit apparaat beschikt ook over verschillende massagesoorten, waaronder een shiatsu- en vibratiemassage.
 • Meerdere massageprogramma’s
  Elke keer wanneer je je laat masseren, kan dit zijn om een andere reden. Denk er bijvoorbeeld aan dat je de ene keer gemasseerd wil worden om te ontspannen en de andere keer kies je voor een massage omdat je spierpijn hebt. Voor elke situatie is er een geschikt massageprogramma op dit Medisana massagekussen. Hij beschikt namelijk over 9 verschillende massageprogramma’s.
 • Afstandsbediening
  Om gebruik te maken van de verschillende mogelijkheden, kun je de afstandsbediening van dit apparaat gebruiken. Dit zorgt voor een verhoogde mate van gebruiksgemak. We raden je wel aan om eerst een geschikt programma uit te kiezen voordat je begint te rijden, zodat je niet tijdens het autorijden nog het apparaat moet bedienen.

Nadelen van de Medisana MC810

Je bent nu op de hoogte van de voordelen die de Medisana MC810 met zich meebrengt. Er zijn echter ook punten gekoppeld aan dit apparaat die wellicht als minder prettig ervaren kunnen worden. Ook naar deze punten zijn we op zoek gegaan. De minpunten van dit apparaat zijn:

 • Niet volledig schoonhouden
  Als je een apparaat of een product in huis hebt, dan wil je uiteraard dat hij er schoon uitziet. Het schoonhouden van dit massagekussen is echter iets moeilijker, omdat de hoes van het apparaat niet wasbaar is.
 • Gladde stof
  Wanneer je gebruik maakt van een massageapparaat, dan wil je er uiteraard comfortabel in zitten. Dit is ook het geval bij de MC810, maar doordat het kussen is gemaakt van gladde stof, kan hij soms wegglijden. Dit kun je als minder prettig ervaren.

Conclusie van deze review over de Medisana MC810

Ben je ook onder de indruk van de Medisana MC810? Dit massagekussen beschikt over veel verschillende functies die ervoor zorgen dat je dagelijks zo goed mogelijk wordt gemasseerd. Hij beschikt namelijk over 9 massageprogramma’s, 3 massagesterktes, verschillende massagesoorten en 6 vibratiemotoren. Daarnaast masseert hij gemakkelijk je boven- en onderrug en je zitvlak. Wat kan je er nog meer van vragen? Wij vinden dit apparaat een aanrader en adviseren je om hem snel in huis te halen.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>