Medisana MC825 Kopen? Check onze Review!

De meesten van ons vinden het prettig om gemasseerd te worden. Echter, er is niet altijd iemand in de buurt om ons te masseren. Daarom kun je nu een uitgebreide massage krijgen zonder een masseur in te schakelen. Schaf gewoon de Medisana MC825 aan. Dit massageapparaat masseert net als soortgelijke apparaten je boven- en onderrug, maar ook je bovenbenen en zitvlak. Het unieke van dit apparaat is dat hij er zelfs voor zorgt dat je taille wordt gemasseerd. Dit doet hij door gebruik te maken van massagekussens aan de zijkant. Je hele rug wordt dus goed gemasseerd en je kunt zelfs het intensiteitsniveau zelf instellen. Schaf dit massageapparaat snel aan!

Gezondheid is het belangrijkste voor de mensheid. Daar weet Medisana alles van, omdat zij al gedurende langere tijd de missie hebben om apparaten te vervaardigen, waarmee je nauwkeurig jouw gezondheidsparameters kunt meten. Dit bedrijf zet zich om deze reden ook volledig in om producten van de beste kwaliteit te vervaardigen. Hierdoor zijn zij toonaangevende gezondheidsspecialisten geworden. Medisana vervaardigt producten voor de thuistherapie, maar blijft er ook aan werken om producten voor de private sector te vervaardigen. Geniet van het gemak van een massageapparaat en kies voor een massageapparaat van Medisana.

Review over de Medisana MC825

Ben je op zoek naar een massageapparaat dat je na elke massage een geweldig gevoel geeft? Kies dan voor de Medisana MC825. Dit massagekussen gaat net een stapje verder, doordat hij je rug, nek, zitvlak, benen en taille masseert. Denk er dus aan dat je dit massageapparaat in huis hebt. Je komt vervolgens thuis na een lange dag aan het werk en je neemt plaats op je massagekussen. Alle stress van de dag wordt hierdoor weggewerkt. Als je lichaamspijnen hebt, is het ook een goed idee om je te laten masseren. Dankzij dit massagekussen hoef je niet meer te wachten totdat je partner thuis is, omdat je automatisch wordt gemasseerd door het apparaat.

De werking van het MC825 massagekussen is bovendien gebaseerd op een shiatsu- en acupressuurmassage. De shiatsu-massage wordt in het bovenlichaam nagebootst en in je taille en benen bootst het apparaat een acupressuurmassage na. Hierdoor worden je spieren losser gemaakt, nadat je bijvoorbeeld van de gym komt Ook wordt je pijn vermindert, als je bijvoorbeeld een verkeerde zithouding had op kantoor Zelfs eventueel opgebouwde spanning neemt af na een massage van dit apparaat. Ook als je helemaal geen klachten hebt, kun je genieten van een rustgevende massage.

Als je je nek wil laten masseren, dan kun je het nekgedeelte van het massagekussen in hoogte verstellen. Dit is prettig, omdat de Medisana MC825 dan niet per ongeluk je achterhoofd masseert als je iets korter bent. Voor extra ontspanning beschikt dit massageapparaat zelfs over een warmtefunctie. Als je hebt genoten van een lekkere, ontspannende massage en je vergeet om het apparaat uit te doen, dan hoef je je ook geen zorgen te maken. Dit massagekussen beschikt namelijk over een automatische uitschakelingfunctie. Hij is voor extra gemak zelfs voorzien van een handige afstandsbediening.

Medisana MC825

Voordelen van de Medisana MC825

Je bent op zoek gegaan naar een duurzaam massagekussen of massageapparaat. Uiteindelijk heb je de Medisana MC825 gevonden. Door middel van deze recensie proberen wij je zoveel mogelijk informatie te geven over het apparaat. Je kunt dan een goed geïnformeerde keus maken. Bij het uitkiezen van het perfecte model is het ook belangrijk om na te gaan welke voor- en nadelen het apparaat met zich meebrengt. Daarom beschrijven we nu de voordelen die gepaard gaan met dit massagekussen:

 • Meerdere plekken masseren
  Sommige massageapparaten masseren alleen je boven- en onderrug. Andere modellen masseren je onder- en bovenrug plus je zitvlak en bovenbenen. Dit model pakt al deze delen van je lichaam aan en nog meer. Zelfs je nek wordt namelijk met dit apparaat gemasseerd. Zeg dus gedag tegen je masseur en schaf dit apparaat, dat altijd voor je klaarstaat, snel aan.
 • Taille en heupen
  De meeste massageapparaten masseren je taille en heupen niet. Dit kan nadelig zijn als je precies daar pijn hebt of als juist deze delen van je lichaam zijn gespannen. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken over deze locaties wanneer je de MC825 in huis hebt. Dit model masseert namelijk ook je taille en heupen.
 • Verschillende typen massages
  Afhankelijk van de pijnklachten waar je te maken mee hebt, is het belangrijk om een specifiek type massage te krijgen. Daar is er aan gedacht bij het ontwerpen van dit massagekussen. Hij zorgt namelijk voor een shiatsu-massage, maar je kunt ook kiezen voor een acupressuur- of vibratiemassage.
 • Massageprogramma’s
  Hoewel de meeste massageapparaten beschikken over slechts 1 massageprogramma, kun je bij dit model uit maar liefst 3 programma’s kiezen. Dit is handig, omdat je dan zelf bepaalt welk programma op dat moment het beste bij je past.

Nadelen van de Medisana MC825

Wanneer je een apparaat aanschaft is het belangrijk om te weten dat er eigenschappen zullen zijn die je verwachtingen overtreffen. Er zijn echter ook altijd punten die je wellicht als minder prettig kunt ervaren. Daarom gaan wij bij alle apparaten na wat zowel de voor- als nadelen zijn. Dit onderzoek hebben we ook gedaan bij de Medisana MC825. De mogelijke nadelen die gepaard gaan met dit massageapparaat zijn:

 • Geen stille werking
  Als je zachtjes, midden in de nacht, een massage wil, zonder dat je gezin het hoort, dan kan het geluid van dit massagekussen wellicht tegenvallen. Dit apparaat is namelijk niet geruisloos wanneer hij in gebruik is.
 • Rekening houden met je lengte
  Dit apparaat is gemaakt volgens een bepaald gemiddelde. Hierdoor is hij niet perfect voor mensen met alle lengtes. Als je dus wat langer bent dan de gemiddelde persoon, dan kan het voorkomen dat dit apparaat niet je hele bovenrug mee masseert.
 • Relatief hard
  Ben je iemand die graag zachtjes wordt behandeld? Dan kan de intensiteit van de massages van dit massageapparaat voor jou tegenvallen. De massages van dit massagekussen worden namelijk als relatief hard ervaren.

Conclusie van deze recensie over de Medisana MC825

Aan de hand van de eigenschappen, voor- en nadelen van dit apparaat, kun je bepalen of hij je geld waard is. Aangezien hij veel locaties van je lichaam masseert, je verschillende massagetypen kunt selecteren en je kunt kiezen uit verschillende massageprogramma’s, vinden wij dat hij het kopen meer dan waard is. Houd er alleen rekening mee dat hij voor mensen met een gemiddelde lengte is ontwikkeld, hij niet geruisloos werkt en de massage als vrij hard ervaren wordt en haal hem vandaag nog in huis.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>