Philips S9711 31 Kopen? Lees snel de Review!

Ben je op zoek naar een scheerapparaat dat gemakkelijk is te gebruiken en tegelijkertijd zorgt voor goede scheerresultaten? Kies dan voor de Philips S9711 31. Dit scheerapparaat is geschikt voor elk type baardgroei, dus ook voor een zware baardgroei. Wil je gewoon je volle baard in model houden? Dankzij het meegeleverde baardtrimmeropzetstuk kun je ook gewoon je volle baard netjes in model houden. Het apparaat beschikt tevens over een handig display. Hierop kun je onder andere de gebruiksduur van de accu aflezen. Je kunt ook op het display aflezen of het tijd is om het scheerapparaat te reinigen. Het reinigen gaat daarnaast gemakkelijk dankzij het reinigingsstation.

Philips wil jouw leven verbeteren door je de nodige tools aan te bieden die het leven vergemakkelijken. Daarom vervaardigt dit bedrijf producten voor verschillende sectoren. Je kunt kiezen voor Philips gloeilampen, Philips mondverzorgingsproducten en zelfs Philips scheerapparaten. Alle producten van dit merk hebben een mooi design en een duurzaam ontwerp. De Philips producten beschikken tevens over innovatieve technologieën die het gebruiksgemak en de prestaties optimaliseren. Je verdient het om van het leven te blijven genieten. Kies daarom voor een Philips scheerapparaat.

Review over de Philips S9711 31

Kiezen voor de Philips S9711 31 betekent kiezen voor perfectie in elke beweging. Het scheersysteem zorgt voor perfecte, gladde scheerresultaten. Daarnaast zorgen de V-Track Precision mesjes ervoor dat elk haartje voorzichtig in de juiste positie wordt gebracht om afgeschoren te worden. Zelfs je baard van 1-3 dagen wordt perfect afgeschoren. Dit komt doordat haren van verschillende lengtes en zelfs platliggende haartjes optimaal worden aangepakt. Er ontstaat hierdoor een gladder resultaat zonder dat je er veel bewegingen voor hoeft te maken. Je huid blijft dan ook in perfecte conditie en de kans op huidirritatie wordt verkleind. Voor een superieur resultaat volgen de ContourDetect scheerhoofden met 8 draairichtingen alle contouren van je gezicht. Hierdoor scheer je met elke beweging zoveel mogelijk haartjes af en ontstaat er een perfect resultaat en een gladde scheerbeurt.

Dit scheerapparaat beschikt bovendien over verschillende scheerstanden zodat je zelf kunt bepalen welke methode het beste bij je behoeften past. Er is een Sensitive stand voor een zachte en toch grondige scheerbeurt. De Normal stand, ook wel bekend als de dagelijkse scheerbeurt, zorgt voor een grondig scheerresultaat. Heb je haast? Maak dan gebruik van de Fast stand. Deze stand zorgt ervoor dat je snel kunt scheren en tijd bespaart. Voor het onderhouden van je baard beschikt de shaver over een opzetbare baardstyler met 5 lengtestanden. Speel met deze instellingen om de look te creëren die het beste bij je past. De afgeronde uiteinden van de styler en de ingebouwde kammen zorgen ervoor dat huidirritatie wordt voorkomen. Ben je helemaal klaar met scheren? Dan kun je het scheerapparaat gemakkelijk schoonspoelen onder de kraan. Je klapt gewoon het scheerhoofd open en spoelt het apparaat af.

Philips S9711 31

Voordelen van de Philips S9711 31

Er gaan een aantal voordelen gepaard met het gebruik van de Philips S9711 31. We hebben deze voordelen voor je op een rij gezet:

 • Lederen reisetui
  Dit scheerapparaat wordt geleverd met een lederen reisetui. Deze etui is perfect om mee te nemen als je de shaver van punt A naar punt B wil brengen. Hij beschermt de scheerkop namelijk tijdens het reizen.
 • Eenvoud in onderhoud
  Het onderhouden van dit apparaat is zeer gemakkelijk. Je kunt de shaver namelijk onder de kraan afspoelen of je kunt hem in het meegeleverde reinigingsstation zetten. Dit station zorgt ervoor dat je niet meer naar het apparaat hoeft om te kijken. Hij reinigt, smeert en laadt het scheerapparaat namelijk met een druk op de knop. Hierdoor zorgt de shaver elke dag weer voor optimale prestaties.
 • Informatie aflezen
  Het is vervelend als je niet precies weet wat de batterijstatus van een draadloos scheerapparaat is. Daarom beschikt deze shaver over een intuïtief display. Op dit display kun je in 1 oogopslag de nodige informatie zoals de resterende gebruiksduur aflezen.
 • Geschikt voor zware baardgroei
  Een ander aantrekkelijk voordeel van dit apparaat is dat hij geschikt is voor de zware baardgroei. Dit betekent dat als je gedurende langere tijd je baard hebt gekweekt en je nu weer een gladde huid wil hebben, je het apparaat kunt gebruiken en hij zorgt voor een prachtig resultaat. De shaver kun je uiteraard ook gebruiken als je een lichte of gemiddelde baardgroei hebt.
 • Extra comfort
  Voor extra comfort is het aangeraden om de baard eerst te trimmen met het meegeleverde baardtrimmeropzetstuk. Daarna kun je verder gaan om hem helemaal af te scheren.
 • Nat en droog
  Met dit scheerapparaat kun je zowel nat als droog scheren. Nat scheren kan met gel of schuim en zelfs onder de douche. Handig toch?

Nadelen van de Philips S9711 31

Wil je ook weten welke nadelen het gebruik van de Philips S9711 31 met zich meebrengt? We zijn voor je nagegaan welke punten je wellicht als negatief kunt ervaren:

 • Alleen draadloos
  Dit scheerapparaat kun je alleen draadloos gebruiken. Dit kun je als nadeel ervaren als je hem niet hebt opgeladen en je wil snel scheren terwijl het apparaat aan de oplader zit. We raden je daarom aan om hem op tijd op te laden. Zet het apparaat 1 uur aan de oplader, waarna je hem voor 60 minuten draadloos kunt gebruiken. Een andere optie, wanneer je bent vergeten om het apparaat op te laden, is om gebruik te maken van de snellaadfunctie. Deze zorgt ervoor dat je het apparaat slechts enkele minuten aan de oplader hoeft te zetten, waarna hij genoeg kracht heeft voor één draadloze scheerbeurt.
 • Geen precisietrimmer
  De shaver beschikt niet over een precisietrimmer om je nekharen en bakkebaarden bij te werken. Deze kun je indien gewenst met een apart scheermesje bijwerken.

Conclusie van de Philips S9711 31

We hebben gezien dat de Philips S9711 31 is voorzien van unieke functies die het gebruiksgemak en de prestaties optimaliseren. Je kunt dit apparaat namelijk gebruiken voor een lichte, middelmatige en zelfs zware baardgroei. Hoewel hij niet beschikt over een precisietrimmer om je nekharen en bakkebaarden bij te werken, zorgt hij voor superieure resultaten. De shaver is bovendien zowel nat als droog te gebruiken. Je kunt er zelfs de nodige informatie op aflezen en je kunt hem gemakkelijk onderhouden dankzij het automatische reinigingsstation.

Hoewel je hem alleen draadloos kunt gebruiken, is er toch een oplossing als je bent vergeten om hem op te laden. Je kunt dan gebruik maken van de snellaadfunctie. Deze zorgt ervoor dat je de shaver slechts enkele minuten hoeft op te laden, om genoeg kracht te hebben voor 1 scheerbeurt. Als je het apparaat wel hebt opgeladen, kun je er bovendien 60 minuten draadloos mee scheren. Wij vinden deze shaver zeker een aanrader!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>