1

Powerplus bladblazer 3000W Kopen? Bekijk snel de Review!

Als je op zoek bent naar een krachtige bladblazer, dan is de Powerplus bladblazer 3000W een perfect alternatief. Dit model is aantrekkelijk geprijsd en beschikt over een blaasfunctie en een blaassnelheid van 270 km per uur. Met deze snelheid kan het 3000 Watt model gemakkelijk al je herfstbladeren en snoeisels op een hoop blazen. Wanneer je het vuil netjes op een hoop hebt geblazen, dan kun je het geheel opzuigen en versnipperen. Je ruimt dus gemakkelijk alles op!

Powerplus apparaten zijn perfect voor doe-het-zelvers. Deze fabrikant richt zich namelijk op het ontwerpen van krachtige en betrouwbare producten van topkwaliteit. Deze artikelen worden voorzien van verschillende innovatieve functies waardoor ze eenvoudig in gebruik zijn. In het Powerplus assortiment vind je elektrisch gereedschap, compressors, pompen, tuingereedschap, werkverlichting en ook pneumatische toestellen. Kies voor kracht en betrouwbaarheid en kies voor een Powerplus bladblazer.

Review over de Powerplus bladblazer 3000W

De Powerplus bladblazer 3000W, oftewel model POW63172, is een krachtig 3-in-1 apparaat. Hij heeft 3 handige functies, namelijk blazen, zuigen en versnipperen. Je maakt gebruik van de hendel om over te schakelen van de blaas- naar zuigfunctie en omgekeerd. Wanneer het vuil is opgezogen, dan wordt dit versnipperd. Deze versnipperfunctie zorgt ervoor dat de bladeren tot 10 keer kleiner worden gemaakt. Het versnipperde afval wordt opgevangen in de 35 liter opvangzak zodat er geen afval in je tuin achterblijft. Raakt de opvangzak vol? Geen nood. Je kunt hem dankzij de snelkoppeling eenvoudig verwijderen en legen.

De POW63172 beschikt over een breed mondstuk en ondersteunende wielen. Je hoeft hem dus niet de hele tijd op te tillen waardoor je je minder hoeft in te spannen en je de klus gemakkelijker en efficiënter kunt klaren. Om het gebruiksgemak te optimaliseren, beschikt dit apparaat tevens over een handige schouderriem. Powerplus heeft dus aan alles gedacht bij het ontwerpen van deze 3000W bladblazer.

Powerplus Bladblazer 3000W

Voordelen van de Powerplus bladblazer 3000W

De Powerplus bladblazer 3000W is een voorbeeld van een perfecte bladblazer. Hij laat zien over welke functies een effectieve bladblazer moet beschikken. Welke voordelen brengt hij met zich mee? De voordelen die de POW63172 met zich meebrengt zijn:

 • Afval verkleinen
  Een handige functie van deze bladblazer is de versnipperfunctie. Deze zorgt ervoor dat het volume en de deeltjesgrootte van het afval wordt verkleind. Het apparaat maakt je afval 90% kleiner.
 • Handige opvangzak
  Deze Powerplus bladblazer beschikt over een handige opvangzak met een inhoud van 35 liter. Je kunt dus gemakkelijk je tuin schoonmaken door bladeren eerst op een hoop te blazen en daarna op te zuigen en te versnipperen. Vervolgens worden de verkleinde deeltjes opgevangen in de handige opvangzak. Je hebt hierdoor dus de boel netjes bij elkaar en er blijft niet onnodig vuil in je tuin achter. De opvangzak kun je bovendien gemakkelijk legen. Je doet de rits open en gooit het vuil in je tuinafvalton.
 • Over de grond rollen
  Sommige bladblazers moet je tijdens het gebruik constant optillen. Hierdoor word je sneller moe waardoor je minder effectief kunt werken. Dit is niet het geval bij de POW63172 bladblazer. Deze beschikt namelijk over een handig neuswiel. Hiermee rol je de bladblazer gemakkelijk over de grond. Je wordt dus minder snel moe en kunt effectiever te werk gaan.

Nadelen van de Powerplus bladblazer 3000W

We vinden het bij het recenseren van een product belangrijk om je een compleet beeld te geven over het desbetreffend artikel. Daarom zijn we ook voor je nagegaan wat de tekortkomingen van de Powerplus bladblazer 3000W zijn. Het minpunt dat we zijn tegengekomen is:

 • Verlengsnoer nodig
  Om optimaal gebruik te maken van de Powerplus POW63172 bladblazer raden we je aan om een verlengsnoer te gebruiken. Het meegeleverde netsnoer is namelijk vrij kort. Je kunt het feit dat je een verlengkabel nodig hebt wellicht als minpunt ervaren.

Conclusie van onze review over de Powerplus bladblazer 3000W

Aan de hand van de bovenstaande informatie kun je zelf concluderen of de Powerplus bladblazer 3000W je geld waard is. Wij vinden hem wel een aanrader, omdat je er gemakkelijk de tuin mee kunt schoonmaken. Hij beschikt namelijk over een blaas-, zuig- en versnipperfunctie. Het afval wordt 90% kleiner en wordt vervolgens opgevangen in de opvangzak. Wanneer deze zak vol is kun je hem gemakkelijk legen. Het werken met deze bladblazer is bovendien gemakkelijk, omdat je hem over de grond kunt rollen en hem niet constant hoeft op te tillen. Wil je je tuin optimaal schoonmaken? Gebruik dan de Powerplus POW63172 bladblazer!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

 • Herman schreef:

  Yep, deze bladblazer is mijn nieuw tuinhulpje geworden. Licht in gebruik, doet zijn opperste best om alle blaadjes weg te blazen, en of dat nog niet alles is, hij zuigt ze daarna allemaal op! Eenvoudig leeg te maken, zipper open en klaar issie weer voor een nieuwe ronde.

 • >