Een Samsonite S Cure Spinner 69 Kopen? Lees De Review!

Wist je dat wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe koffer, er een aantal factoren zijn waar je rekening mee dient te houden? Zo kijken de meesten van ons naar de grootte van de koffer, omdat we aan de hand van deze maat kunnen nagaan hoeveel spullen we kunnen vervoeren. Echter, we vergeten vaak om er rekening mee te houden dat er ook koffers van verschillende materialen zijn. Daarnaast kun je ook kijken of je liever een hardschalig of juist zachtschalig model wil hebben. Elk type koffer heeft zijn eigen voordelen. Je kunt zelfs rekening houden met het ingebouwd slot van het koffer waar je interesse in hebt. Wij helpen je op weg. Wil je graag een koffer hebben die groot genoeg is om spullen voor 2 tot 3 weken vakantie te vervoeren? Dan kun je kiezen voor de Samsonite S Cure Spinner 69, een hardschalig, extra stevig model.

In deze recensie kom je alles te weten over deze koffer. Echter, voordat we ingaan op de unieke eigenschappen, voordelen en nadelen van de koffer, willen we je eerst vertellen over de fabrikant die hem heeft vervaardigd. Hier verwijzen we naar Samsonite. Dit bedrijf werd in 1910 opgericht en heeft zich sindsdien onmisbaar gemaakt. Daarom is het bedrijf momenteel een onbetwiste marktleider en ook trendsetter op het gebied van reisbagage. Behalve voor reisbagage kun je ook bij het bedrijf terecht voor een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van business, casual producten en persoonlijke accessoires. Ook kinderen komen bij deze fabrikant aan hun trekken, want zij kunnen kiezen voor schattige, stoere en stevige tassen. Wat maakt dit bedrijf uniek? Het feit dat ze keer op keer innovatieve producten van topkwaliteit op de markt brengen. Kies dus voor een ultralicht, sterk product en koop de Samsonite S Cure Spinner 69!

Review van de Samsonite S Cure Spinner 69

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe koffer, is 1 van de eerste zaken waar je op let de grootte van de koffer. Je neemt namelijk geen super grote koffer mee als je voor korte tijd op reis gaat en omgekeerd neem je geen kleine koffer mee als je voor langere tijd gaat reizen. Als je op zoek bent naar een koffer voor een vakantie van 2 tot 3 weken, dan kennen wij de perfecte koffer voor jou, namelijk de Samsonite S Cure Spinner 69. Deze reiskoffer is een lichtgewicht variant met een inhoud van 79 liter. Je kunt er dus al je spullen voor een vakantie van 2 tot 3 weken in kwijt. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het optillen van de koffer, want je kunt hem gemakkelijk achter je aan trekken. De koffer is namelijk voorzien van 360 graden roterende wielen.

Je hebt nu gezien dat je de Samsonite S Cure Spinner 69 koffer kunt gebruiken om voor enkele weken op vakantie te gaan. Daarnaast hebben we je verteld dat de koffer gemakkelijk in elke richting met je meedraait, dankzij de wielen. Wat je nog niet weet, is dat deze koffer is gemaakt van polypropyleen. Dit materiaal is zeer stevig, waardoor de koffer bestand is tegen stoten en krassen. De inhoud van je koffer is dus ook goed beschermd. Dankzij het handig TSA-cijferslot is de inhoud van je koffer zelfs nog beter beschermd. Andere personen kunnen de koffer namelijk niet zomaar openen. Tegelijkertijd hoef je je ook geen zorgen te maken over de douane in Amerika. Als ze namelijk je koffer inspecteren, hoeven ze je slot niet open te breken. Bovendien houd je je spullen goed georganiseerd op hun plek met de interne verdere en inpakriemen.

Samsonite S Cure Spinner 69

Voordelen van de Samsonite S Cure Spinner 69

Als je een compleet beeld wil vormen over een bepaald product, dan is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de specificaties, voordelen en eventuele nadelen. Daarom gaan we in deze recensie in op al de bovengenoemde aspecten. Intussen heb je gelezen over de unieke specificaties van deze koffer. We vertellen je nu dus over de voordelen die de Samsonite S Cure Spinner 69 met zich meebrengt:

 • Bagage beter beschermd tegen stoten en regen
  Er zijn verschillende soorten koffers. Denk onder andere aan hardschalige en zachtschalige varianten. In het geval van deze koffer heb je gezien dat het gaat om een hardschalig model. Dergelijke modellen beschermen je bagage beter tegen regen en stoten dan de zachtschalige varianten. Bovendien beschikt deze offer over een speciale dichting, die voorkomt dat er vocht de koffer binnensijpelt.
 • Extra stevig
  Je hebt intussen gezien dat deze koffer een hardschalig model is. Hierdoor is hij stevig. De koffer is echter nog steviger dan andere hardschalige modellen, omdat hij is gemaakt van polypropyleen. Dit materiaal maakt dat de koffer extra stevig is.
 • Goede indeling
  Als je je spullen in je koffer zet voor je vakantie, dan doe je je best om alles zo overzichtelijk mogelijk in te pakken. Deze koffer brengt extra gemak met zich mee op het gebied van de indeling. Hij is namelijk voorzien van een interne verdeler en inpakriemen. Je spullen blijven hierdoor georganiseerd op hun plek.
 • TSA-cijferslot
  Personen die weleens naar de VS zijn geweest, hebben wellicht een inspectie door de douane meegemaakt. Als de douane van Amerika bij een inspectie je koffer niet open krijgt, dan wordt het slot geforceerd. Ze kunnen echter een TSA-cijferslot openen zonder het slot te forceren. Daarom is het handig dat deze koffer beschikt over een TSA-cijferslot.

Nadelen van de Samsonite S Cure Spinner 69

We hebben je intussen verteld over de unieke specificaties die deze koffer met zich meebrengt. Daarnaast zijn we ingegaan op de mogelijke voordelen van de koffer. Als je echter een goed geïnformeerde keus wil maken, dan is het belangrijk dat je ook op de hoogte bent van eventuele nadelen. Je kunt op die manier de voordelen en nadelen tegen elkaar afwegen en beslissen of de koffer je geld waard is. Daarom vertellen we je nu over de eigenschappen van de Samsonite S Cure Spinner 69 die je wellicht als minder prettig kunt ervaren:

 • Zwaarder dan andere harde koffers
  Een van de voordelen van deze koffer is dat hij van extra stevig polypropyleen is gemaakt. Echter, dit materiaal is over het algemeen zwaarder dan de andere harde materialen waar koffers van worden gemaakt. Hierdoor is de koffer ook wat zwaarder dan andere harde modellen. Om precies te zijn, weegt deze koffer 4,2 kg. Je kunt dus zelf beslissen of je extra stevigheid of iets minder gewicht belangrijker vindt.
 • Relatief deukgevoelig
  De koffer is gemaakt van stevig, maar toch dun materiaal. Hierdoor is de koffer relatief deukgevoelig. Ruw ermee omgaan kan ervoor zorgen dat de koffer deuken krijgt. Echter, je kunt hem gelukkig weer gemakkelijk uitdeuken, dus dit punt is wellicht verwaarloosbaar.
 • Niet geschikt als handbagage
  Sommige personen nemen graag een koffer mee als handbagage. Het is daarbij belangrijk om er rekening mee te houden dat je handbagage gemiddeld 10 kg mag wegen. Bovendien variëren de afmetingen van een handbagagekoffer rond de 50 x 40 x 20 cm. Deze koffer is hierdoor niet geschikt als handbagage. Je kunt hem gelukkig wel gebruiken als koffer voor in het ruim van het vliegtuig. Zet dus gerust je kleding en andere spullen in de koffer en stuur hem mee in het ruim van het vliegtuig.

Conclusie van deze review over de Samsonite S Cure Spinner 69

In deze recensie hebben we getracht je te vertellen over alle eigenschappen van de Samsonite S Cure Spinner 69. Hierbij zijn we eerst ingegaan op de unieke specificaties. Vervolgens hebben we je verteld over de voordelen en tot slot ook de nadelen van de koffer. Je kunt nu dus zelf beslissen of hij je geld waard is. Wij vinden de koffer wel een aanrader, omdat hij genoeg ruimte heeft voor ongeveer 20 kg bagage. De koffer is bovendien extra stevig, omdat hij een hardschalige koffer is van polypropyleen. Hij heeft zelfs 360 graden roterende wielen waardoor hij gemakkelijk in elke richting met je meedraait. Er is daarnaast bij dit model gezorgd voor een TSA-cijferslot waardoor de koffer bij een inspectie in de VS door de douane geopend kan worden zonder dat je slot wordt geforceerd. Houd rekening met de minpuntjes en schaf de Samsonite S Cure Spinner 69 snel aan!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>