Samsonite S Cure Spinner 75 Kopen? Check De Review!

Ga je binnenkort op reis of heb je gewoon een koffer nodig om te verhuizen? Dan is het handig om op zoek te gaan naar een geschikte koffer. Als je op zoek gaat naar een nieuwe koffer, dan houd je rekening met een aantal factoren. Denk er bijvoorbeeld aan dat er koffers zijn van verschillende afmetingen. Zo zijn er koffers voor in het ruim van een vliegtuig, maar er zijn ook koffers die gebruikt kunnen worden als handbagage. Bovendien kun je kiezen voor een harde of juist zachte koffer. Ook het materiaal van je koffer kan belangrijk zijn. Nadat je hebt gelezen waar je allemaal op kunt letten, lijkt het wellicht moeilijk om een geschikt model uit te kiezen. Echter, als je graag een hardschalige koffer wil hebben, omdat dergelijke modellen je bagage beschermen tegen regen en stoten, dan kun je kiezen voor de Samsonite S Cure Spinner 75.

In deze recensie vertellen we je over alle belangrijke eigenschappen van de bovengenoemde koffer. Voordat we echter ingaan op de belangrijke eigenschappen die dit model met zich meebrengt, willen we je eerst vertellen over de fabrikant die hem heeft vervaardigd. De werkwijze van een fabrikant zegt vaak namelijk veel over zijn producten. In het geval van deze koffer is de fabrikant Samsonite. Dit bedrijf werd opgericht in 1910 en is een onbetwiste marktleider en trendsetter op het gebied van reisbagage. De producten van deze fabrikant staan bekend als te zijn koffers “voor de serieuze reiziger”. Dit komt doordat de fabrikant streeft naar continue verbetering, waardoor er keer op keer innovatieve producten worden ontworpen. In het assortiment van dit bedrijf vind je daarom ook allerlei producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Kies voor een ultrasterk product en schaf de Samsonite S Cure Spinner 75 aan!

Review over de Samsonite S Cure Spinner 75

Als je graag een koffer wil hebben om mee te reizen, dan is het handig om eerst na te gaan hoe lang je precies wegblijft. De grootte van je koffer is namelijk van immens belang als je gedurende langere periode op vakantie gaat. Ga je voor 3 weken of langer op vakantie? Dan is een kleine koffer niet geschikt. In een dergelijk geval komt de Samsonite S Cure Spinner 75 goed van pas. Deze koffer is namelijk een lichtgewicht model, maar heeft een zeer ruime inhoud van 102 liter. Je hebt in de koffer dus genoeg ruimte om al je spullen voor een paar lange weken zomervakantie mee te nemen. Doordat de koffer bovendien een lichtgewicht variant is, hoef je je geen zorgen te maken dat je minder spullen kunt meenemen vanwege het gewicht van de koffer zelf. Om precies te zijn, weegt de koffer slechts 4,6 kg.

Heb je al je spullen die je wil meenemen netjes opgeborgen in je koffer? Heb je de spullen bovendien netjes georganiseerd met de interne verdeler en inpakriemen? Is de koffer nu te zwaar geworden om op te tillen? Geen nood. Je hoeft hem namelijk niet op te tillen, omdat hij beschikt over 360 graden roterende wielen. De koffer draait dus gemakkelijk in elke richting met je mee. Bij het uitkiezen van een koffer is het belangrijk om te letten op het materiaal waarvan het desbetreffend model is gemaakt. In het geval van de Samsonite S Cure Spinner 75 gaat het om polypropyleen. Dit materiaal maakt de koffer bestand tegen zowel stoten als krassen. Er is bij de koffer zelfs gezorgd voor een handig TSA-cijferslot. Je bagage is dus veilig opgeborgen en je hoeft je geen zorgen te maken dat de douane bij een eventuele inspectie in Amerika je slot openbreekt.

Samsonite S Cure Spinner 75

Voordelen van de Samsonite S Cure Spinner 75

Nadat je hebt gelezen over de unieke eigenschappen van deze koffer, wil je hem wellicht meteen aanschaffen. Dit is immers de informatie die verkopers je ook zullen geven. Echter, door alleen te lezen over de unieke eigenschappen van een product, kun je er geen compleet beeld over vormen. Daarom vertellen we je ook over de voordelen en nadelen die de koffer met zich meebrengt. De voordelen van de Samsonite S Cure Spinner 75 zijn:

 • Hardschalig model
  Als je al eerder op zoek bent gegaan naar een nieuwe koffer, dan is het je waarschijnlijk opgevallen dat er zowel harde als zachte koffers zijn. Beide varianten hebben bepaalde voordelen. Een belangrijk voordeel van de harschalige modellen zoals deze koffer is dat je bagage beter beschermd is tegen regen en stoten dan wanneer je gebruik maakt van een zachtschalige koffer. Je hoeft je dus geen zorgen te maken bij deze koffer dat je spullen beschadigen, omdat er ruw met de koffers wordt omgegaan.
 • Stevig materiaal
  Aan het begin van de recensie vertelden we je op welke factoren je kunt letten bij het uitkiezen van een nieuwe koffer. Eén daarvan was om te letten op het materiaal waarvan de koffer is gemaakt. In het geval van deze koffer heb je gezien dat hij gemaakt is van polypropyleen. Dit materiaal heeft als voordeel dat hij extra stevig is. Hierdoor is je koffer bestand tegen stoten en krassen.
 • TSA-cijferslot
  De meeste reizigers weten dat de douane in de VS zo nu en dan koffers inspecteert. Als ze het slot niet open kunnen krijgen, wordt dit geforceerd. Echter, als je een TSA-cijferslot hebt op je koffer, dan kan de douane je koffer openen zonder het slot te forceren. Je spullen zijn dus ook na de inspectie veilig in je koffer.

Nadelen van de Samsonite S Cure Spinner 75

Om een compleet beeld te kunnen vormen over een bepaald product, heb je niet genoeg aan de specificaties. Zelfs als je ook op de hoogte bent van de voordelen die het desbetreffend product met zich meebrengt, heb je niet genoeg informatie. Het is namelijk belangrijk om ook op de hoogte te zijn van eventuele minpunten die het product met zich meebrengt. Zo zijn er geen adders onder het gras en kun je een goed geïnformeerde keus maken. Om er zeker van te zijn dat je beschikt over alle informatie van deze koffer, zijn we ook voor je op zoek gegaan naar de mogelijke eigenschappen die je wellicht als minder prettig kunt ervaren. De eigenschappen van de Samsonite S Cure Spinner 75 die wellicht als minder prettig ervaren kunnen worden zijn:

 • Zwaarder dan koffers van andere harde materialen
  In deze recensie hebben we je verteld dat dit koffer een lichtgewicht model is. Voor een koffer van polypropyleen is deze variant werkelijk een lichtgewicht model. Echter, als je hem vergelijkt met harde koffers van andere materialen, dan zie je dat dit model vaak zwaarder is. Dit hoeft geen probleem te zijn als je veel waarde hecht aan een stevige koffer. De koffer is namelijk zeer stevig.
 • Geen laptopvak
  Sommige koffers zijn voorzien van een ingebouwd laptopvak. Daar kun je gemakkelijk je laptop in zetten wanneer je op vakantie gaat. Dit model is echter niet voorzien van een laptopvak. Hierdoor heb je geen speciaal vak om je laptop in te doen. Een passende oplossing is wellicht om je laptop in je handbagage mee te nemen. Dan heb je hem dicht bij je en hoef je je geen zorgen te maken dat hij beschadigt tijdens de reis.

Conclusie van de review over de Samsonite S Cure Spinner 75

In deze review hebben we gezien dat de Samsonite S Cure Spinner 75 een handige, grote reiskoffer met een inhoud van 102 liter is. Je kunt dus gemakkelijk spullen voor een vakantie van langer dan 3 weken meenemen. Bovendien zijn je spullen in deze koffer goed beschermd, omdat de koffer is gemaakt van polypropyleen. De koffer is dus bestand tegen krassen en stoten. Ook blijven je spullen netjes op hun plaats zitten, want er is in de koffer een interne verdeler en er zijn inpakriemen. De speciale dichting voorkomt tevens dat er vocht de koffer binnen sijpelt. Dankzij het TSA-cijferslot hoef je je geen zorgen te maken dat de douane in Amerika bij een inspectie je slot forceert. Je hoeft je niet eens zorgen te maken over het gewicht van je koffer met inhoud, omdat je hem gewoon achter je aantrekt dankzij de 360 graden roterende wielen.

Je houdt slechts rekening met het feit dat deze koffer is gemaakt van polypropyleen, wat over het algemeen zwaarder is dan een koffer van een ander hard materiaal. Er is tevens geen laptopvak, maar je kunt je laptop gerust in je handbagage zetten om dit probleem op te lossen. Gezien de vele voordelen vinden wij dat de Samsonite S Cure Spinner 75 ideaal is voor reizigers of individuen die veel spullen op een gemakkelijke en veilige manier willen vervoeren.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>