Senseo Viva Cafe Kopen? Bekijk deze Review!

Start de dag optimaal met een kopje heerlijke, romige Senseo koffie. Deze koffie maak je met het Senseo Viva Cafe koffiepadapparaat. Dit koffiezetapparaat is gebruiksvriendelijk en heeft een mooi ontwerp. Je kunt er bovendien tegelijkertijd twee kopjes koffie mee maken. Dankzij de vele functionaliteiten is dit apparaat een must-have in de keuken van elke koffieliefhebber!

Senseo is een van de bekende modellen van het merk Philips. Het is de missie van Philips om innovatieve producten op de markt te brengen die je werk uit handen nemen. Er wordt ook aandacht besteed aan de vormgeving van de Philips producten waardoor deze steeds weer een blikvanger in je huis zijn. Kies voor een Philips koffiezetapparaat en ervaar het gemak!

Review over de Senseo Viva Cafe

Als je kiest voor de Senseo Viva Cafe, dan kies je voor een apparaat waarmee je gemakkelijk, lekkere koffie kunt maken. De koffiemachine voorziet je kopje koffie van een verrukkelijke schuimlaag. Bovendien kun je kiezen uit verschillende koffiesmaken. Hierdoor kies je keer op keer voor je favoriete koffievariant.

Het apparaat geeft je bovendien de mogelijkheid om samen met je partner of gast te genieten van een lekker kopje koffie. Je kunt namelijk twee kopjes tegelijk zetten. Dit proces duurt minder dan een minuut. Als je het apparaat aan vergeet nadat je hem hebt gebruikt, dan schakelt hij zichzelf na 30 minuten uit om energie te besparen.

Een andere aantrekkelijke eigenschap van dit koffiezetapparaat is dat het beschikt over een uniek koffiezetsysteem voor een optimale smaak en temperatuur. Het Senseo systeem zorgt ervoor dat er water van de boiler wordt gepompt naar de koffiepad. Het hete water zorgt ervoor dat de aroma van de pad vrijkomt en je het perfect kopje koffie van topkwaliteit kunt maken.

Senseo Viva Cafe

Voordelen van de Senseo Viva Cafe

Ben je benieuwd naar de voordelen die de Senseo Viva Cafe met zich meebrengt? Lees dan snel verder:

 • Twee koppen tegelijk
  Een voordeel van dit koffiezetapparaat is dat je niet in je eentje koffie hoeft te drinken. Het apparaat maakt namelijk twee koppen tegelijk. Je kunt dus samen met je partner of een gast genieten van een lekker kopje koffie.
 • Kalkindicator
  Een goede manier om de levensduur van een koffiezetapparaat te verlengen is door hem regelmatig te ontkalken. Bij dit apparaat weet je dankzij de kalkindicator precies wanneer je het apparaat moet ontkalken.
 • Energiezuinig
  Dankzij de unieke automatische uitschakelingfunctie van de koffiemachine, is hij energiezuinig. Het apparaat schakelt zichzelf bij inactiviteit namelijk automatisch uit na 30 minuten.
 • Snel
  Als je haast hebt, dan is deze koffiemachine perfect voor jou. Je kunt namelijk binnen korte tijd een heerlijk kopje koffie maken.

Nadelen van de Senseo Viva Cafe

Is de Senseo Viva Cafe een perfect apparaat zonder tekortkomingen? Hoewel dit apparaat bijna geen tekortkomingen heeft, is er wel één punt dat je als minder prettig kunt ervaren:

 • Grootte waterreservoir
  Het waterreservoir van dit apparaat is aan de kleine kant. Dit betekent dat je het bij veelvoudig gebruik wat vaker moet bijvullen. Mogelijkerwijs kun je dit als minpunt ervaren.

Onze conclusie over de Senseo Viva Cafe review

De Senseo Viva Cafe is een koffiezetapparaat van topkwaliteit. Je maakt er lekkere koffie mee met een heerlijke schuimlaag. Bovendien kun je ervoor kiezen om alleen een kopje koffie te drinken of samen met iemand anders. Je kunt met deze koffiemachine namelijk twee kopjes tegelijk maken. Om energie te besparen schakelt dit apparaat zichzelf na 30 minuten automatisch uit. Hij beschikt bovendien over een kalkindicator die aangeeft wanneer je hem moet ontkalken. Houd er rekening mee dat de grootte van het waterreservoir bij veelvoudig gebruik kan tegenvallen en schaf vandaag nog de Senseo Viva Cafe aan!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>