Turtle Beach Ear Force Recon 60P Kopen? Lees De Review!

We weten allemaal dat uitkiezen van een gaming headset niet altijd eenvoudig is. Bij een dergelijke headset ligt de focus namelijk op andere aspecten dan bij een alledaagse of klassieke headset. Als je op zoek gaat naar de ideale headset om mee te gamen, dan kun je onder andere letten op het feit dat sommige modellen draadloos zijn en andere bedraad. Bij de draadloze modellen kun je bijvoorbeeld iets te drinken halen, terwijl je gewoon door chat met je medespelers. Bij de bedrade modellen hoef je je echter geen zorgen te maken over een lege accu, omdat de headset geen accu heeft. Daarnaast kun je kijken naar de invloed die jouw game-plezier heeft op je huisgenoten. Als je graag een model wil hebben met een microfoonmonitor, dan raden wij de Turtle Beach Ear Force Recon 60P aan. Lees hier meer over de Turtle Beach Ear Force Recon 60P gaming headset!

Als je op zoek bent naar een headset van een merk dat over vrijwel de hele wereld wordt gebruikt, dan is het een goed idee om te kiezen voor een Turtle Beach headset. Deze fabrikant is gefocust op geluid van topkwaliteit. Daarnaast blijven zij nieuwe en modernere headsets ontwerpen. De verschillende apparaten hebben dus keer op keer nieuwe designs, maar beschikken ook steeds weer over vernieuwde technologieën. Hierdoor kun je altijd rekenen op topkwaliteit wanneer je kiest voor de apparaten van dit merk. Turtle Beach is bovendien specialist op het gebied van multiplayer gaming. Ze beschikken zelfs over een uitgebreide serie bekroonde headsets. Bij deze fabrikant kun je terecht als je weleens gamet in je vrije tijd. Echter, er worden bij hen ook headsets ontworpen voor de fanatieke gamer en professionele Esports atleet. Ervaar het super geluid en het gebruiksgemak en schaf de Turtle Beach Ear Force Recon 60P aan!

Review over de Turtle Beach Ear Force Recon 60P

Wanneer je een headset aanschaft, dan kijk je meestal of hij beschikt over mono of stereogeluid. Zie je dat hij beschikt over stereo geluid, dan denk je wellicht stereo is gewoon stereo. Echter, de Turtle Beach Ear Force Recon 60P bewijst dat dit niet altijd het geval is. Als je van deze gaming headset gebruik maakt, dan zet je hem niet in de 3,5 mm audiopoort van de controller. Je sluit hem namelijk aan via usb in de console. Wil je graag weten wat voor verschil dat met zich meebrengt? Er wordt hierdoor ervoor gezorgd dat de headset zijn werk nog beter kan doen. Je krijgt dus betere audio ten gehore. In de inleiding vertelden we je ook dat deze headset beschikt over een microfoonmonitor. Deze zorgt ervoor dat je je eigen stem in de headset hoort, waardoor je niet schreeuwt. Zo hebben je huisgenoten geen last van jouw game-plezier.

Wanneer je kiest voor een gaming headset, dan is het ook belangrijk om rekening te houden met de compatibiliteit. In het geval van de Turtle Beach Ear Force Recon 60P, zien we dat hij veelzijdig compatibel is. Je kunt hem namelijk gebruiken op je Windows pc, Mac, PS4 Pro, PS4, PS3 en zelfs de nieuwe Xbox One controller, die is voorzien van een 3,5 mm aansluiting. De gaming headset kan tevens op mobiele apparaten en tablets met een 3,5 mm aansluiting worden aangesloten. Natuurlijk let je op de geluidskwaliteit wanneer je een headset koopt. Je raakt sowieso niet teleurgesteld als je deze gaming headset in huis hebt. Hij beschikt namelijk over grote, hoogwaardige 40 mm-speakers die super stereogeluid produceren en ervoor zorgen dat hoge tonen helder klinken en lage tonen donderend klinken. Er is zelfs gezorgd voor een sterk gevoelige en verstelbare staafmicrofoon voor het chatten tijdens het gamen.

Turtle Beach Ear Force Recon 60P

Voordelen van de Turtle Beach Ear Force Recon 60P

Elk apparaat beschikt over bepaalde unieke functies. Het is echter ook een feit dat elk apparaat bepaalde voordelen en nadelen met zich meebrengt. Wij zouden het vervelend vinden als je zelf moest zoeken naar deze voordelen en nadelen. Daarom hebben wij het onderzoek voor je uitgevoerd. De voordelen die de Turtle Beach Ear Force Recon 60P met zich meebrengt zijn:

 • Versterkt geluid
  Als je de ontwikkelingen van verschillende headsets blijft volgen, dan heb je gezien dat bepaalde modellen beter zijn dan andere. Dit geldt ook voor modellen die door 1 fabrikant zijn gemaakt. Vergelijk het huidig model bijvoorbeeld met zijn voorganger, de 50P. Dan zie je dat de 60P beschikt over een versterkt digitaal stereogeluid. Wie wil er nou niet genieten van een betere geluidskwaliteit?
 • Te gebruiken als hoofdtelefoon
  Bij sommige headsets kun je niets veranderen aan het geluid of de functies. Als we kijken naar deze headset, dan zien we echter dat je zijn microfoon kunt verwijderen om hem als hoofdtelefoon te gebruiken. Wanneer je de gevoelige microfoon verwijdert, dan kun je de headset bijvoorbeeld ook gebruiken om naar films te kijken of naar muziek te luisteren.
 • Ruime compatibiliteit
  Het is altijd handig als gaming headsets gebruikt kunnen worden op verschillende platforms. Bij dit model zien we dat je hem zowel op de Mac, Windows pc, Xbox One, PS4 Pro, PS4, PS3 en zelfs mobiele apparaten en tablets met een 3,5 mm-aansluiting kunt gebruiken.
 • Mastervolume en microfoondemping binnen handbereik
  Tijdens het gamen wil je je geen zorgen maken over het moeten instellen van allerlei geluiden. Soms is het wel nodig om het geluid aan te passen. Daarom beschikt deze gaming hoofdtelefoon over handige in de kabel geïntegreerde bediening. Je hebt dus zowel de microfoondemping als het mastervolume binnen handbereik.
 • Lichtgewicht
  Deze headset heeft een lichtgewicht en comfortabel ontwerp.

Nadelen van de Turtle Beach Ear Force Recon 60P

Hoewel we je eerst hebben verteld welke voordelen deze gaming headset met zich meebrengt, zijn we niet vergeten dat je ook informatie wil hebben over de mogelijke nadelen. We begrijpen namelijk dat je alle gegevens nodig hebt om te concluderen of de headset bij je past. De nadelen die de Turtle Beach Ear Force Recon 60P met zich meebrengt zijn:

 • Pc-gebruik
  We hebben je verteld dat deze headset beschikt over een uitgebreide compatibiliteit. Dat is ook werkelijk zo. Echter, voor sommige platforms zijn er “hulpmiddelen” nodig. Als je bijvoorbeeld kijken naar het gebruik van deze headset op de pc, dan zien we dat je er een 3,5 mm splitterkabel voor nodig hebt. Deze kabel moet apart gekocht worden.
 • Xbox One voorwaarde
  Als je de headset wil gebruiken op de pc, dan heb je een splitterkabel nodig. In het geval van de Xbox One controller heb je weliswaar geen hulpmiddel nodig, maar de controller moet beschikken over een 3,5 mm headsetpoort. Niet alle Xbox One controllers hebben een dergelijke poort. Als je dus toevallig de controller hebt zonder deze poort en je wil gamen met deze headset, dan kan het nodig zijn om een andere controller aan te schaffen.

Conclusie van de recensie over de Turtle Beach Ear Force Recon 60P

Omdat we het belangrijk vinden om je te voorzien van alle relevante informatie over de Turtle Beach Ear Force Recon 60P, hebben we je verteld over zijn functies en ook zijn voordelen en nadelen. We hebben gezien dat je de controller kunt gebruiken op verschillende platforms. Bij sommige platforms is er een voorwaarde of een hulpmiddel nodig. Daarnaast beschikt dit apparaat over versterkt digitaal stereogeluid in vergelijking met zijn voorganger de 50P. Als je de headset slechts als hoofdtelefoon wil gebruiken, dan kun je de microfoon verwijderen. Maak je wel gebruik van de microfoon, dan is schreeuwen niet nodig, want je hebt de mogelijkheid om je eigen stem in de headset te horen. Je kunt de headset bovendien urenlang aanhouden, want hij beschikt over een lichtgewicht en comfortabel ontwerp.

Geniet van superieur geluid, waarbij je heldere hoge tonen hoort en donderende lage tonen. Hoor daarnaast je eigen stem tijdens het chatten met medespelers en geniet optimaal van het gamen door gebruik te maken van de Turtle Beach Ear Force Recon 60P!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>