Het Beste Elektrische Mes Van 2020 Vind Je Hier Door De Top 5 Met Elkaar Te Vergelijken!

Wil je zelf je brood op een handige en snelle manier snijden? Vind je het daarnaast belangrijk om de mogelijkheid te hebben om zelfs bevroren producten gemakkelijk te snijden? Dan heb je een elektrisch mes nodig. Met een dergelijk mes kun je allerlei etenswaren gemakkelijk snijden zonder dat je veel kracht hoeft te zetten. Een elektrisch mes geeft je tevens de mogelijkheid om je voedsel in een handomdraai in stukken te snijden. Je bent dus sneller klaar met je kookvoorbereidingen, waardoor je ook het eten sneller kunt bereiden en sneller kunt dineren. Als je op zoek gaat naar het beste elektrische mes voor jouw behoeften, dan kun je letten op verschillende factoren. Denk hierbij aan de grootte van het mes, zijn gewicht, de lengte, de ergonomie van de handgreep, het onderhoud en of het mes met een kabel komt of draadloos is. Vind hier jouw beste elektrische mes!

Beste elektrische mes van 2020

Nu daar je weet waar je op kunt letten wanneer je op zoek gaat naar het beste elektrische mes voor jouw behoeften, wil je waarschijnlijk meteen starten met je zoektocht. Dat kan zeker. Je hoeft bovendien niet ver te zoeken, want door dit artikel te lezen kun je gemakkelijk jouw perfect model vinden. Hoe gaat dit te werk? We hebben verschillende elektrische messen met elkaar vergeleken en hebben aan de hand daarvan een top 5 lijst samengesteld. De namen van deze top 5 messen zie je in de onderstaande tabel. We begrijpen dat een naam alleen niet genoeg informatie biedt om de verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Daarom hebben we ook elk van de messen apart gerecenseerd. Je kunt dus de verschillende recensies lezen om meer te weten te komen over elk mes. Vervolgens vergelijk je de verschillende varianten met elkaar om jouw beste elektrische mes uit te kiezen.

 Product naam 
1.AEG EM 5669 elektrisch mesMeer info »
2.Severin EM 3965 Elektrisch Mes
Meer info »
3.Princess Elektrisch Mes 492952
Meer info »
4.Moulinex Secanto DJAC41 - Elektrisch Mes
Meer info »
5.Tristar Elektrisch Mes EM-2100
Meer info »

1. AEG EM 5669 elektrisch mes – Professioneel

Ben je regelmatig aan het experimenteren in de keuken? Dan is het belangrijk dat je beschikt over de juiste keukentools zoals bijvoorbeeld de nodige messen, een waterkoker, een knoflookpers en een vleesthermometer. Ook al heb je alle nodige keukentools in huis, kan het soms toch voorkomen dat het snijden van bepaalde voedingsmiddelen een uitdaging vormt. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer je bevroren voedsel wil snijden. De reden waarom het op een moeilijke opgave lijkt om bepaalde voedingsmiddelen te snijden, is omdat je het liefst een elektrisch mes kunt gebruiken. Zoek je naar het beste elektrische mes voor jouw behoeften en is jouw ideaal model een speciaal gekarteld, dubbelwerkend mes? Dan kun je kiezen voor het AEG EM 5669 elektrisch mes. Dit AEG EM 5669 elektrisch mesmes heeft een vermogen van 180 W. Hij is bovendien speciaal gekarteld en is een dubbelwerkend mes. Je kunt er dus gemakkelijk voedsel mee snijden.

Wanneer je gebruik maakt van het AEG EM 5669 elektrisch mes, kom je al snel achter het gebruiksgemak. Met dit mes kun je namelijk met gemak vlees, groenten, brood en ook bevroren voedsel snijden. Dit mes wordt bovendien niet zomaar een dubbelwerkend mes genoemd. Je kunt er namelijk meerdere handelingen mee plegen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je het mes ook kunt gebruiken om gemakkelijk kleine sandwiches en mini taartjes te bereiden voor grote feesten met veel gasten. Klinkt het mes nu wellicht als het beste elektrische mes voor jouw behoeften? Bij het ontwerpen van dit mes heeft de fabrikant rekening gehouden met de nodige veiligheidsmaatregelen. Daarom is er gezorgd voor een veiligheidsschakelaar en een mes-uitwerpknop, die ongelukken voorkomt tijdens gebruik en tijdens het schoonmaken van het apparaat. Wil je je kookvoorbereidingen treffen terwijl iedereen slaapt? Dat is geen probleem. Het mes heeft namelijk een stille werking.

Eigenschappen van het AEG EM 5669 elektrisch mes:

 • Je kunt het mes reinigen in de vaatwasmachine.
 • Doordat hij weinig trillingen maakt, heeft dit mes een erg stille werking.
 • Dit mes heeft een vermogen van 180 W en is een speciaal gekarteld, dubbelzijdig model.
 • Met dit elektrische mes kun je gemakkelijk brood, groenten, vlees en zelfs bevroren voedsel snijden.
 • Behalve voor het snijden van verschillende voedingssoorten, kun je het mes ook gebruiken om bijvoorbeeld mini taartjes en kleine sandwiches te bereiden.
 • Er is gezorgd voor een veiligheidsschakelaar en een mes-uitwerpknop, die voorkomt dat je ongelukken krijgt tijdens het gebruik en tijdens het schoonmaken van het apparaat.

2. Severin EM 3965 Elektrisch Mes

Hoewel sommigen van ons het prettig vinden om zelf allerlei lekkernijen te bereiden in de keuken, vinden velen van ons het opruimen van de keuken en het wassen van het bestek minder prettig. Daarom is het handig om te kiezen voor bestek dat vaatwasmachinebestendig is. Dergelijke keukentools kun je na gebruik gewoon in de vaatwasmachine zetten waardoor jij ze niet handmatig hoeft schoon te maken. Zoek je naar een elektrisch mes waar je gemakkelijk allerlei etenswaren mee kunt snijden? Is het beste elektrische mes voor jou bovendien een variant die vaatwasmachinebestendig is? Dan kennen wij een variant die wellicht goed bij je zal passen, namelijk het Severin EM 3965 Elektrisch Mes. Dit mes is wellicht het beste elektrische mes voor jou, omdat hij je helpt om allerlei etenswaren gemakkelijk te snijden. Severin EM 3965 Elektrisch MesJe hebt bovendien niet veel werk wanneer je eenmaal je etenswaren hebt gesneden, omdat het mes vaatwasmachinebestendig is.

Voordat je het hele mes in de vaatwasmachine zet, is het belangrijk dat we je laten weten dat niet het gehele mes vaatwasmachinebestendig is. Het mes met een vermogen van 100 W is immers uitneembaar en gemaakt van roestvrijstaal. Nadat je de afneembare onderdelen hebt verwijderd, kun je deze afneembare onderdelen zetten in de vaatwasmachine. Hoewel je niet het gehele mes in de vaatwasmachine kunt zetten, zorgen de afneembare vaatwasmachinebestendige onderdelen ervoor dat je toch minder schoonmaakwerk hebt. Bij het Severin EM 3965 Elektrisch Mes is er tevens gezorgd voor een beveiligde schuifregelaar. Hierdoor snijden je kinderen zich niet per ongeluk aan het mes. De fabrikant heeft het mes tevens voorzien van vingerbescherming en er is een speciale ontgrendelingsknop voor de messen. Wanneer je in het vervolg dus in de keuken bezig bent, doe je dit op een veilige, efficiënte en snelle manier door dit mes te gebruiken.

Eigenschappen van het Severin EM 3965 Elektrisch Mes:

 • Er is een ontgrendelingsknop voor deze messen.
 • Je kunt de afneembare onderdelen van dit mes gemakkelijk reinigen in de vaatwasmachine.
 • Het elektrische mes met een vermogen van 100 W is uitneembaar en gemaakt van roestvrijstaal.
 • Bij dit mes is er gezorgd voor vingerbeveiliging zodat je jezelf niet per ongeluk snijdt terwijl je het mes gebruikt.
 • Om te voorkomen dat bijvoorbeeld je kinderen zich per ongeluk snijden aan het mes, is de schuifregelaar beveiligd.

3. Princess Elektrisch Mes 492952

In je zoektocht naar het beste elektrische mes voor jouw behoeften kom je verschillende varianten tegen. Zo kun je kiezen voor messen met verschillende lengtes, verschillende wattages en ook verschillende designs. Vaak is het design niet het eerste waar we op letten. Dit komt doordat de andere eigenschappen meer vertellen over de werking van een dergelijk mes. Het is echter ook belangrijk om na te gaan welke designs de verschillende messen hebben, omdat bepaalde designs verwijzen naar extra gebruiksgemak. We willen toch allemaal apparaten en tools in huis hebben die we gemakkelijk kunnen gebruiken? Is gebruiksgemak zeer belangrijk voor jou en is daarom een elektrisch mes met een zachte handgreep ideaal voor jou? Dan kun je kiezen voor het Princess Elektrisch Mes 492952. Princess Elektrisch Mes 492952Dit mes is wellicht het beste elektrische mes voor jou, omdat hij beschikt over een zachte rubberen handgreep. Je werkt er dus prettig mee.

Als we kijken naar de andere aspecten van het design van dit mes, dan zien we dat hij een silverspray afwerking heeft. Hierdoor ziet het mes er stijlvol uit. Tijdens het snijden van verschillende etenswaren kun je dus gerust pronken met dit mes. Kijken we naar de overige eigenschappen van de handgreep, dan zien we dat het niet om een alledaagse handgreep gaat. De handgreep is namelijk uniek, gepatenteerd en roterend. Hierdoor kun je hem zeer ergonomisch vasthouden voor elke gewenste snijrichting. Het Princess Elektrisch Mes 492952 is tevens geschikt voor zowel links- als rechtshandigen, dus iedereen kan van het gebruiksgemak genieten. Wanneer je dit mes koopt, krijg je er ook accessoires bij. Zo komt hij met een universele en een diepvries messenset. Je hebt dus veel snijmogelijkheden wanneer je in de keuken bezig bent. Schaf het mes vandaag nog aan en ervaar het gebruiksgemak.

Eigenschappen van het Princess Elektrisch Mes 492952:

 • Zowel voor rechts- als linkshandigen is dit mes ideaal.
 • Dit mes heeft een mooi design en mag daarom zeker gezien worden.
 • Je krijgt bij aankoop van dit elektrische mes een universele en diepvries messenset meegeleverd.
 • Zijn uniek, gepatenteerd handvat is roterend, zodat je het ergonomisch kunt vasthouden in elke snijrichting.
 • Wanneer je gebruik maakt van het mes, kun je gerust uren achtereen bezig zijn, want het mes heeft een ergonomische handgreep.

4. Moulinex Secanto DJAC41 – Elektrisch Mes – Professionele Mes

Zoek je naar het beste elektrische mes voor jouw behoeften? Er zijn enorm veel modellen waar je uit kunt kiezen. Hierdoor kan het uitkiezen van het ideale model op een moeilijke opgave lijken. Daarom helpen wij je op weg. We laten je immers niet honderden verschillende elektrische messen met elkaar vergelijken, omdat wij deze vergelijking reeds hebben gemaakt. Daarom zie je in deze recensie alleen de top 5 modellen van het jaar. Zo hoef je slechts 5 modellen met elkaar te vergelijken en kun je in een mum van tijd jouw perfecte elektrische mes vinden. Waar let jij op bij het vergelijken van de verschillende messen? Misschien ben je iemand die regelmatig diepvriesproducten wil snijden. Personen die niet graag koken hebben hier vaak mee te kampen. Moulinex Secanto DJAC41 - Elektrisch MesAls je je terug kunt vinden in deze stelling, dan is het Moulinex Secanto DJAC41 – Elektrisch Mes het beste elektrische mes voor jou.

Wij vinden dat het Moulinex Secanto DJAC41 – Elektrisch Mes een aanrader is voor personen die het mes voornamelijk zullen gebruiken om diepvriesproducten te snijden. Dit mes blinkt namelijk uit op dat gebied, omdat er speciale messen worden meegeleverd voor het snijden van diepvriesproducten. Hij kan bovendien ook gebruikt worden om allerlei andere voedingsmiddelen te snijden. Ook dit gebeurt met groot gemak. Stressen om het feit dat je mes niet door de bevroren of ietwat hardere voedingsmiddelen kan snijden behoort voortaan tot het verleden. Bovendien is het ook belangrijk om te vermelden dat dit mes beschikt over een speciale knop. Deze knop dient om de messen los te koppelen. Je hoeft dus niet keer op keer de messen met kracht uit het apparaatje te trekken. Na gebruik kun je dit apparaatje bovendien gemakkelijk en netjes opbergen. Je krijgt er namelijk een praktische en veilige opbergtas bij.

Eigenschappen van het Moulinex Secanto DJAC41 – Elektrisch Mes:

 • De messen die worden meegeleverd hebben een zelfslijpende werking.
 • Voor het gemakkelijk uitnemen van de messen uit het apparaatje, is er een speciale “eject” knop.
 • Bij aankoop van dit elektrisch mes krijg je er roestvrijstalen messen bij en speciale messen voor diepvriesproducten.
 • Na gebruik kun je het elektrische mes weer gemakkelijk en netjes opbergen, omdat je er een praktische en veilige opbergtas bij krijgt.
 • Als je bevroren voedingsmiddelen optimaal wil snijden, dan maak je gebruik van de speciale meegeleverde messen voor diepvriesproducten.

5. Tristar Elektrisch Mes EM-2100

Als je haast hebt, maar je wil toch snel een maaltijd klaarmaken, dan is het vervelend als je mes niet wil snijden door de desbetreffende voedingsmiddelen. Daarom is het een goed idee om een elektrisch mes in huis te hebben. Aangezien er verschillende soorten elektrische messen zijn, is het handig om eerst voor jezelf na te gaan welk type het beste bij je past. Klinkt een variant die je gemakkelijk laat snijden door harde of bevroren producten perfect? Moet jouw beste elektrische mes tevens worden geleverd met verschillende messen voor harde en zachte producten? Als je antwoord op deze vragen “ja” is, dan kennen wij het ideale model voor jou, namelijk het Tristar Elektrisch Mes EM-2100. Tristar Elektrisch Mes EM-2100Dit mes is wellicht het beste elektrische mes voor jou, omdat hij voorkomt dat je last krijgt van pijnlijke handen en armen bij het snijden van bevroren of harde producten.

Bij de aankoop van het Tristar Elektrisch Mes EM-2100 krijg je bovendien 2 verschillende messen meegeleverd, namelijk een variant voor harde producten en een ander mes voor zachte producten. Doordat je de messen zo gericht gebruikt, blijven ze bovendien langer scherp. Het gaat bovendien om roestvrijstalen messen, waarvan 1 grove tanden heeft. Dit mes is ideaal om bevroren brood en vlees te snijden. Het andere mes heeft fijne tanden en is daarom perfect om zachtere producten te snijden zoals vers brood en cake. Ongeacht welk mes je nodig hebt, je kunt de messen beiden eenvoudig in de houder klikken. Na gebruik druk je op de “eject” knop om ervoor te zorgen dat de messen weer gemakkelijk los gaan. Het reinigen van de messen is een fluitje van een cent. Dit komt doordat beide messen vaatwasmachinebestendig zijn. Er is tevens gezorgd voor extra bescherming voor je vingers voor een veilige gebruikservaring.

Eigenschappen van het Tristar Elektrisch Mes EM-2100:

 • Dankzij de vingerbescherming is het apparaat veilig in gebruik.
 • Hier gaat het om een krachtig elektrisch mes met een 150 W motor.
 • Zelfs door bevroren voedsel en brood kun je met dit elektrische mes gemakkelijk snijden.
 • Hij wordt geleverd in een set met 2 messen, waarvan 1 grove tanden heeft en de andere fijne tanden.
 • Doordat de stevige messen van roestvrijstaal zijn gemaakt, kun je ze gemakkelijk reinigen in de vaatwasmachine.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>