• Home
 • Vergelijken

Wij Helpen Je om De Beste Krukken Van Het Jaar 2020 Te Vinden! Slim om de goedkoopste te kopen?

Heb je ondersteuning nodig bij het lopen? Als dit het geval is, dan kun je zoeken naar wandelstokken of juist krukken. Beide opties zorgen voor extra ondersteuning, maar een kruk geeft ook enige ondersteuning aan je onderarm. Zoek je daarom naar de beste krukken? Dan raden we je aan om dit artikel te lezen. We recenseren namelijk in dit artikel de 10 best verkochte krukken van het jaar. Je kunt vervolgens deze modellen met elkaar vergelijken en de beste krukken voor jouw behoeften uitkiezen!

Beste krukken van 2020

In de onderstaande tabel hebben we voor je opgesomd welke krukken we precies zullen recenseren. Als je een specifiek model in gedachten hebt, dan kun je de beste krukken aan de hand van de tabel uitkiezen!

 Product naam 
1.
EZ Crutch ElleboogkrukkenMeer info »
2.
Thuasne Set loopkrukken / elleboogkrukken ComfortMeer info »
3.
Skanstaal Elleboogkrukken, anatomische handgrepen en gesloten manchet zwartMeer info »
4.
ExcelCare Elleboogkrukken VolwasseneMeer info »
5.
Drive Loopkrukken ergonomisch handvat verstelbaar DriveMeer info »
6.Premis Elleboogkrukken anatomisch handvat per paarMeer info »
7.Re-actief Kruk dubbel verstelbaar gesloten, soft, tot 150 kgMeer info »
8.E/O Elleboogkrukken met dichte manchetMeer info »
9.Vitility ElleboogkrukkenMeer info »
10.Supportshop Elleboogkrukken / loopkrukken GlobetrotterMeer info »

1. EZ Crutch Elleboogkrukken

EZ Crutch ElleboogkrukkenBen je op zoek naar de beste krukken voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om eerst na te gaan welke soort krukken bij je passen. Als het voor jou belangrijk is dat de krukken verstelbaar zijn, dan raden wij elleboogkrukken aan. Wij kennen elleboogkrukken die ideaal voor jou zijn, namelijk de EZ Crutch Elleboogkrukken. Deze zijn de beste krukken voor jou, omdat ze verstelbaar zijn en ook op maat af te stellen. Je kunt de hoogte van deze krukken aanpassen zowel bij de armsteun als de poot. Er wordt dus gezorgd voor optimaal loopcomfort. Dit model beschikt over een zachte anatomische vorm en een handvat met een groot ondersteuningsoppervlakte. Hierdoor ontstaat er een optimale drukverdeling op de hand. Er wordt bij deze krukken ook gezorgd voor vermindering van de belasting op je polsgewricht.

Kenmerken van de EZ Crutch Elleboogkrukken:

 • Het handvat beschikt over een eindstop.
 • Hij beschikt over ergonomische handvaten.
 • Deze krukken zijn verstelbaar van 99 cm tot en met 129,5 cm.
 • Ook wanneer je het handvat loslaat, blijft de kruk aan je arm hangen.

2. Thuasne Set loopkrukken / elleboogkrukken Comfort

Thuasne Set loopkrukken / elleboogkrukken ComfortIs het voor jou belangrijk dat de beste krukken in een paar worden verkocht? Dan zijn de Thuasne Set loopkrukken / elleboogkrukken Comfort wellicht de beste krukken voor jou.  Deze set is als beste getest en wordt tevens door vele specialisten aanbevolen. Wanneer je kiest voor de krukken, dan wordt het lopen een stuk aangenamer voor je gemaakt. Dit komt doordat de krukken zijn voorzien van een gesloten manchet. Hierdoor blijven deze krukken aan je onderarm hangen wanneer je je handen voor iets anders gebruikt. De elleboogkrukken zijn tevens voorzien van anatomische handgrepen voor extra comfort. Hoewel de meeste mensen krukken gebruiken voor extra ondersteuning, zijn er ook andere toepassingsgebieden. Dit model kun je namelijk ook gebruiken om valpartijen te voorkomen en bij evenwichtsstoornissen. Je kunt de krukken zelfs gebruiken voor extra steun na een operatie.

Kenmerken van de Thuasne Set loopkrukken / elleboogkrukken Comfort:

 • Dit model wordt per paar geleverd.
 • De toepassingen van deze krukken zijn zeer uitgebreid.
 • Hij is voorzien van anatomische handgrepen voor extra comfort.
 • Dankzij de gesloten manchet blijven de krukken aan je onderarm hangen.

3. Skanstaal Elleboogkrukken, anatomische handgrepen en gesloten manchet zwart

Skanstaal Elleboogkrukken, anatomische handgrepen en gesloten manchet zwartBen je op zoek naar de beste krukken voor jouw behoeften? Het is dan belangrijk om na te gaan waarvoor je deze krukken precies wil gebruiken. Over het algemeen gebruikt men krukken voor extra steun tijdens het lopen. Dit is ook waar de Skanstaal Elleboogkrukken, anatomische handgrepen en gesloten manchet zwart voor is gemaakt. Wij vinden dat deze de beste krukken voor jou zijn. Het gaat namelijk om een anatomisch model, dat zorgt voor extra comfort. Hierdoor zijn de krukken altijd comfortabel in gebruik. De krukken zijn tevens voorzien van gesloten manchetten die ervoor zorgen dat de krukken niet van je arm glijden. Misschien denk je nu aan je eigen gewicht. Echter, je gewicht is geen probleem, omdat de krukken belastbaar zijn tot 160 kg. Voor meer variëteit kun je deze krukken in verschillende kleuren kopen.

Kenmerken van de Skanstaal Elleboogkrukken, anatomische handgrepen en gesloten manchet zwart:

 • Hij beschikt over anatomische handgrepen.
 • Dit model beschikt over een gesloten manchet.
 • De krukken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.
 • Wanneer je loopt met de krukken, dan geniet je van comfort en stabiliteit.

4. ExcelCare Elleboogkrukken Volwassene

ExcelCare Elleboogkrukken VolwasseneIs je mobiliteit beperkt en zoek je naar een hulpmiddel om beter te kunnen lopen? Dan is het een goed idee om op zoek te gaan naar de beste krukken. Als je mobiliteit na bijvoorbeeld een operatie is beperkt, dan zijn de ExcelCare Elleboogkrukken Volwassene wellicht de beste krukken voor jou. Deze krukken zorgen er namelijk voor dat je een gepaste oplossing hebt voor een betere mobiliteit. Wanneer je gebruik maakt van deze krukken, dan doet het er niet toe hoe oud je bent. De krukken zijn namelijk perfect voor jong en oud. Dit komt doordat de krukken beschikken over ergonomisch gevormde handvatten. Er wordt ook gezorgd voor steun aan je onderarm dankzij de onderarmsteun met een manchet, een dop en een poot. Aan de hand van je lengte kun je over de gehele lengte de krukken instellen.

Kenmerken van de ExcelCare Elleboogkrukken Volwassene:

 • Je onderarm wordt ondersteund.
 • Dit model is instelbaar over de complete lengte.
 • Deze krukken hebben een volwassenformaat van 32 tot 41,5 inch.
 • Hij is voorzien van een ergonomisch gevormd handvat met een eindstop.

5. Drive Loopkrukken ergonomisch handvat verstelbaar Drive

Drive Loopkrukken ergonomisch handvat verstelbaar DriveBen je op zoek naar de beste krukken voor jouw behoeften? Om het ideale model te vinden, kun je de eigenschappen van verschillende krukken met elkaar vergelijken. Is het voor jou belangrijk dat de krukken verstelbaar zijn? Moet het ideale paar ook sterk en robuust zijn? Dan kennen wij de beste krukken voor jou, namelijk de Drive Loopkrukken ergonomisch handvat verstelbaar Drive. Deze krukken zijn namelijk robuust, sterk en daarnaast verstelbaar. Hierdoor vormen zij de ideale mobiele hulp voor zowel binnen als buiten. Hoewel de krukken stevig zijn, zijn zij ook flexibel en comfortabel in gebruik. Deze krukken zijn daarnaast licht, maar ze kunnen een zware druk aan. Om te zorgen voor een goede stabiliteit, beschikken de krukken zelfs over rubberen doppen aan de onderkant. Stel de hoogte van dit model naar wens aan en geniet van de geboden stabiliteit!

Kenmerken van de Drive Loopkrukken ergonomisch handvat verstelbaar Drive:

 • De krukken zijn verstelbaar in hoogte.
 • Dit model is weliswaar licht, maar kan toch een zware druk aan.
 • Hij beschikt over comfortabele handgrepen met een optimale drukverdeling.
 • Wanneer je gebruik maakt van de krukken, dan wordt er gezorgd voor een goede stabiliteit.

6. Premis Elleboogkrukken anatomisch handvat per paar

Premis Elleboogkrukken anatomisch handvat per paarAls je zoekt naar de beste krukken voor jouw behoeften, dan kun je letten op verschillende eigenschappen. Sommige mensen kijken naar het maximaal gebruikersgewicht dat een kruk aankan. Anderen vinden het belangrijk dat de kruk in hoogte verstelbaar is. Er zijn daarnaast ook mensen die kijken naar het type handvat. Ben jij echter iemand voor wie stijl zeer belangrijk is? Dan is het zeker een goed idee om te kiezen voor een paar krukken die er elegant uitzien. Wij kennen een model dat goed bij je zal passen namelijk de Premis Elleboogkrukken anatomisch handvat per paar. Deze krukken zijn de beste krukken voor jou, omdat ze er elegant uitzien. Je hebt bovendien keuze uit 3 kleuren. Natuurlijk zijn de andere eigenschappen van deze krukken ook indrukwekkend. Zo beschikt dit model over een anatomisch, gesloten handvat en een anti-rammelverstelling.

Kenmerken van de Premis Elleboogkrukken anatomisch handvat per paar:

 • Hij is leverbaar per paar en in 3 kleuren.
 • Het maximaal gebruikersgewicht van deze krukken bedraagt 150 kg.
 • Je kunt er comfortabel mee op stap gaan dankzij het anatomisch handvat.
 • De handgreep, die dubbel verstelbaar is, heeft een hoogte van 76 tot 100 cm.
Klik hier voor de beste prijs

7. Re-actief Kruk dubbel verstelbaar gesloten, soft, tot 150 kg

Re-actief Kruk dubbel verstelbaar gesloten, soft, tot 150 kgZoek je naar de beste krukken voor jouw behoeften? De meeste mensen die op zoek gaan naar krukken, hebben deze nodig voor extra ondersteuning. Je kunt deze ondersteuning wellicht nodig hebben na een beenblessure, een operatie of voor een betere loophouding. Wanneer je zoekt naar de ideale krukken, dan is het belangrijk om te kijken naar het maximaal gewicht dat de kruk aankan. Het maximaal gewicht van de verschillende modellen kan namelijk zeer uiteenlopend zijn. Als je wat zwaarder bent dan de gemiddelde persoon, dan kun je kiezen voor de Re-actief Kruk dubbel verstelbaar gesloten, soft, tot 150 kg. Deze krukken vinden wij de beste krukken voor jou, omdat ze een gewicht tot 150 kg aankunnen. Het is bovendien zo dat dit model er aantrekkelijk uitziet. Hierdoor is hij een betrouwbare, dagelijkse partner.

Kenmerken van de Re-actief Kruk dubbel verstelbaar gesloten, soft, tot 150 kg:

 • Hij beschikt over een mooi design.
 • Ze kunnen een maximaal gewicht van 150 kg aan.
 • Dit model brengt een goede ondersteuning met zich mee.
 • Deze krukken beschikken over een comfortabele anatomische softgrip.
Klik hier voor de beste prijs

8. E/O Elleboogkrukken met dichte manchet

E/O Elleboogkrukken met dichte manchetZoek je naar de beste krukken voor jouw behoeften? Dan kun je letten op het type kruk. Velen kijken daarnaast ook naar de verstelbaarheid en de hoogte van de krukken. Natuurlijk is het ook handig om te kiezen voor een comfortabel paar krukken. Wij kennen een paar krukken dat wellicht goed bij je zal passen als je op zoek bent naar een in hoogte verstelbaar en comfortabel paar. Hier verwijzen we naar de E/O Elleboogkrukken met dichte manchet. Deze krukken zijn naar onze mening de beste krukken voor jou, omdat ze comfortabel zijn. Ze beschikken namelijk over zachte, voorgevormde anatomische handgrepen. Daarnaast kun je de krukken in hoogte verstellen tussen de 71 en 101 cm. Als je kiest voor deze krukken, dan krijg je ze bovendien in een paar. Je hoeft dus niet afzonderlijk 2 krukken te kopen.

Kenmerken van de E/O Elleboogkrukken met dichte manchet:

 • Er is een gesloten manchet.
 • Dit model wordt per paar verkocht.
 • De krukken zijn in hoogte verstelbaar tussen de 71 en 101 cm.
 • Comfort is gegarandeerd dankzij de zachte, voorgevormde anatomische handgrepen.
Klik hier voor de beste prijs

9. Vitility Elleboogkrukken

Vitility ElleboogkrukkenWanneer je zoekt naar de beste krukken, dan kun je de verschillende paren vergelijken op basis van specifieke eigenschappen. Het is handig om te kijken naar het gewicht dat de krukken aankunnen. Daarnaast kun je ook kijken of de krukken in hoogte verstelbaar zijn. Het gebruikersgewicht is ook een eigenschap waar er vaak naar gekeken wordt. Als je echter zoekt naar een paar krukken met een fleurige kleur, dan kennen wij het perfecte model voor jou. Wij vinden namelijk dat de Vitility Elleboogkrukken de beste krukken voor jou zijn. Deze krukken kun je kopen in aantrekkelijke, fleurige kleuren. Daarnaast kun je zelf de gewenste lengte van de handgrepen bepalen. Deze zijn namelijk in lengte verstelbaar tussen de 84 en 105 cm. Het vervoeren van deze krukken bovendien is eenvoudig, want elk van de krukken weegt slechts 860 gram. Daarnaast kunnen deze krukken een maximaal gebruikersgewicht van 115 kg aan.

Kenmerken van de Vitility Elleboogkrukken:

 • Hij kan een maximaal gebruikersgewicht van 115 kg aan.
 • Deze krukken zijn licht en wegen slechts 860 gram per stuk.
 • Het handvat van de kruk kun je in lengte verstellen tussen de 84 en 105 cm.
 • Dankzij de comfortabele anatomische handgrepen, wordt er extra ondersteuning geboden.
Klik hier voor de beste prijs

10. Supportshop Elleboogkrukken / loopkrukken Globetrotter

Supportshop Elleboogkrukken / loopkrukken GlobetrotterZoek je naar de beste krukken voor jouw behoeften? Als dat het geval is, dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij recenseren in dit artikel namelijk de 10 best verkochte modellen van het jaar. Als het goed is heb je intussen al 9 modellen met elkaar vergeleken. Heb je toch nog niet gevonden wat je zoekt? Geen nood! Wij raden je dan aan om te kiezen voor de Supportshop Elleboogkrukken / loopkrukken Globetrotter. Deze krukken zijn de beste krukken voor jouw behoeften, omdat ze beschikken over een brede, sikkelvormige steun. Het doel van de steun is om te zorgen voor een betere verdeling van de drukplaatsen op je onderarm. Hierdoor ben je verzekerd van zowel veiligheid als comfort wanneer je gebruik maakt van de krukken. Om te voorkomen dat je hand glijdt, beschikt dit model over reliëf in het handvat.

Kenmerken van de Supportshop Elleboogkrukken / loopkrukken Globetrotter:

 • Deze krukken zijn in hoogte verstelbaar tussen de 75 en 98 cm.
 • Wanneer je op stap gaat met deze krukken, dan is comfort en veiligheid gegarandeerd.
 • Op het handvat van deze kruk is er gezorgd voor reliëf waardoor je hand er niet vanaf glijdt.
 • Zijn brede sikkelvormige steun zorgt voor een optimale verdeling van de drukplaatsen op je onderarm.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>