1

Vind Gemakkelijk De Beste MP4-Speler Van 2020 Door Hier De Top 5 Met Elkaar Te Vergelijken!

Wist je dat een MP4-speler vergelijkbaar is met een MP3-speler? Het verschil tussen de 2 soorten is dat je op een MP4-speler ook video’s en filmpjes kunt afspelen, terwijl een MP3-speler is ontworpen voor het beluisteren van muziek. Een MP4-speler is bovendien voorzien van een groter display en een grotere capaciteit om video’s af te spelen. Wanneer je op zoek gaat naar de beste MP4-speler voor jouw behoeften, kun je letten op bepaalde factoren. Denk bijvoorbeeld aan de grootte en het gewicht van het apparaat. Daarnaast is het handig om te kijken naar de opslagcapaciteit, het display, de accu en natuurlijk ook de prijs. Als je slechts af en toe wil kijken naar filmpjes, dan heb je geen model met een super groot display nodig. Bij sommige modellen kun je zelfs de helderheid van het scherm instellen. Lees dit artikel over de top 5 en kies jouw beste MP4-speler uit!

Beste MP4-speler van 2020

In de inleiding van dit artikel hebben we je verteld dat je op verschillende factoren kunt letten wanneer je op zoek gaat naar de beste MP4-speler voor jouw behoeften. Als je alle beschikbare MP4-spelers afzonderlijk moet uittesten, dan kan het enorm lang duren voordat je jouw perfect model hebt gevonden. Daarom hebben we voor je gezocht naar de top 5 van het jaar. Deze top 5 zie je in de onderstaande tabel. We laten het echter niet daarbij. Om je zo goed mogelijk op weg te helpen, zijn we namelijk ook op zoek gegaan naar informatie over elk model. We recenseren dus alle 5 modellen afzonderlijk. In de recensies kom je ook eigenschappen tegen waar je rekening mee dient te houden. Je kunt dus de recensies lezen en de verschillende spelers met elkaar vergelijken. Vervolgens concludeer je zelf welk model de beste MP4-speler voor jouw behoeften is.

 Product naam 
1.Difrnce MP1819BTMeer info »
2.Lenco Xemio-768Meer info »
3.Sencor SFP 6270 ORMeer info »
4.Nikkei NMP4BKMeer info »
5.Denver MP4-SpelerMeer info »

1. Difrnce MP1819BT

Bij het uitkiezen van de beste MP4-speler voor jouw behoeften kun je letten op technische eigenschappen. Echter, soms is het gemakkelijker om te letten op de visuele eigenschappen. Misschien is het voor jou belangrijk dat de MP4-speler waar je voor kiest een stijlvolle en elegante uitstraling heeft. Het kan ook dat je graag een model wil hebben dat eenvoudig bediend kan worden. Kun je je terug vinden in het bovenstaande? Als je antwoord op deze vraag “ja” is, dan kies je voor de Difrnce MP1819BT. Wij vinden dat dit model de beste MP4-speler is voor iedereen die graag een muziekapparaat wil met een elegante uitstraling en een eenvoudige bediening. Difrnce MP1819BTEr is bij dit apparaat zelfs gezorgd voor een compact formaat, zodat je hem gemakkelijk met je mee kunt nemen. Hij is bovendien van uitstekende kwaliteit, dus je kunt er gedurende lange tijd optimaal van genieten.

Hoewel we het tot nu toe voornamelijk hebben gehad over de visuele eigenschappen van deze speler, is het belangrijk om te vermelden dat hij een prachtige uitstraling combineert met functionaliteit en de nieuwste snufjes. Dit zwarte apparaat met een minimalistisch design kun je gebruiken als audiospeler, videospeler, memorecorder of zelfs stopwatch. Je hebt dus veel mogelijkheden wanneer je hem in huis hebt gehaald. Ongeacht waar je hem voor gebruikt, je hebt geen kabeltje nodig. Dit apparaat werkt namelijk via een Bluetooth-verbinding. Desgewenst is het echter ook mogelijk om hem met een kabeltje te gebruiken. Voor het bedienen van dit apparaat, gebruik je het touchscreen. Wanneer je media wil zetten op de speler, dan zet je deze op een SD-kaart. Hierdoor is het overzetten van data een fluitje van een cent. Doordat de MP4-speler bovendien waterbestendig is, kun je hem ook tijdens het sporten in de regen gewoon meenemen.

Kenmerken van de Difrnce MP1819BT:

 • Dankzij het elegant ontwerp mag deze MP4-speler zeker gezien worden.
 • Bij aankoop van deze MP4-speler krijg je bijpassende oordopjes meegeleverd.
 • Hoewel je media kunt zetten op een SD-kaart, krijg je geen SD-kaart meegeleverd.
 • Voor een eenvoudige bediening kun je dit apparaat via het touchscreen bedienen.
 • Er is bij dit apparaat gezorgd voor een eenvoudige bediening en een uitstekende kwaliteit.
 • Doordat dit apparaat werkt via een Bluetooth-verbinding, heb je er geen kabeltje voor nodig.
 • Wanneer de Bluetooth-functie op dit apparaat is ingeschakeld, is de shuffle-modus niet mogelijk.
 • Met een grootte van 38 x 90 x 9 mm en een gewicht van slechts 106 gram neem je hem overal met je mee.
 • Hij is multifunctioneel, dus je kunt hem gebruiken als audiospeler, videospeler, memorecorder of stopwatch.
 • Deze MP4-speler is waterbestendig, dus je kunt hem ook tijdens het sporten in de regen gewoon meenemen.

2. Lenco Xemio-768

In je zoektocht naar de beste MP4-speler kom je verschillende modellen tegen. Sommige varianten hebben een intern geheugen met eventueel de optie tot uitbreiding door middel van een SD-kaart. Weer andere spelers kun je alleen gebruiken als je er een SD-kaart in zet. Vind je het belangrijk dat jouw MP4-speler een relatief groot intern geheugen heeft? Dan kun je kiezen voor de Lenco Xemio-768. Dit model is wellicht de beste MP4-speler voor jou, omdat hij een intern geheugen heeft van 8 GB. Je kunt er dus meteen na de aanschaf media op zetten. Denk hierbij aan muziek, video’s, foto’s en zelfs e-books. Het toevoegen van bestanden vindt plaats via een USB-aansluiting. Lenco Xemio-768De speler beschikt bovendien over Bluetooth, waardoor je geen kabeltje nodig hebt om ermee aan de slag te gaan. Vind je dat de interne opslagcapaciteit onvoldoende is, dan kun je het geheugen uitbreiden met een microSD-kaart tot 32 GB.

Ben je weleens op stap gegaan en verveelde je je? Dit probleem behoort tot het verleden als je de Lenco Xemio-768 in huis hebt. Je kunt namelijk heerlijk wegdromen terwijl je luistert naar je favoriete muziek. Heb je iets meer vrije tijd, dan kun je ontspannen met een goed e-boek. Als je je even ongelukkig voelt, dan staat deze speler ook voor je klaar met bijvoorbeeld foto’s of video’s van je laatste vakantie. Zo zorg je weer voor een prettig gevoel. Het komt er dus op neer dat je je geen moment hoeft te vervelen. Neem gewoon je MP4-speler overal mee naartoe. Dit gaat bovendien gemakkelijk, omdat het apparaat een alleskunner is op zakformaat. Hij kan met zijn compacte formaat en stevige behuizing zelfs tegen een stootje. Wil je er geen muziek mee afspelen, maar wil je een tekst of geluidsfragment opslaan? Daar kun je dit apparaat ook voor gebruiken!

Kenmerken van de Lenco Xemio-768:

 • Hij heeft een groot intern geheugen van 8 GB.
 • Bij aankoop van dit apparaat krijg je er oordoppen bij.
 • Er is niet gezorgd voor een shuffle-modus bij deze MP4-speler.
 • Doordat hij compact en licht is, kun je dit apparaat overal mee naartoe nemen.
 • Je kunt gemakkelijk bestanden toevoegen aan het apparaat via de USB-aansluiting.
 • Indien je behoefte hebt aan een grotere opslagcapaciteit, dan kun je het geheugen uitbreiden met een microSD-kaart tot 32 GB.
 • Deze speler kun je gebruiken voor het afspelen van muziek en video’s, het lezen van e-books, het bekijken van foto’s en het opnemen en opslaan van geluidsfragmenten en teksten.

3. Sencor SFP 6270 OR

Heb je de recensies over de vorige 2 MP4-spelers gelezen? Dan heb je gezien dat beide modellen veel mogelijkheden hadden, maar dat de focus minder was op het bekijken van filmpjes en video’s. Ben jij juist iemand die het liefst kiest voor een MP4-speler met een kleurendisplay? Dan is de Sencor SFP 6270 OR wellicht de beste MP4-speler voor jou. Dit model is een aanrader, omdat hij beschikt over een 1,8 inch, oftewel 4,57 cm LCD Full-Color display. Hierdoor kun je genieten van al je favoriete filmpjes en video’s wanneer je op straat bent. Sencor SFP 6270 ORNatuurlijk kun je desgewenst thuis ook via dit apparaatje films en video’s bekijken. We kijken bij het recenseren van dit apparaat ook naar het interne geheugen. Deze speler heeft een intern geheugen van 8 GB. Je hebt dus al je bestanden altijd bij de hand en kunt er overal met volle teugen van genieten.

Tot nu toe hebben we bij het recenseren van de Sencor SFP 6270 OR voornamelijk gekeken naar zijn video-optie. Echter, het apparaat is veel meer in staat. Zo heeft hij ook de mogelijkheid om MP3- en WAV-bestanden af te spelen. Je hebt al je favoriete muziek dus bij de hand en kunt er op elk gewenst moment naar luisteren. Als we kijken naar de ondersteunde videoformaten, dan zien we tevens dat het apparaat bestanden van het AVI-formaat afspeelt. Wil je het liefst nagenieten van je vakantiefoto’s, dan zet je foto’s met het JPEG formaat op het apparaat. Dit formaat is namelijk ondersteund. Wil je onderweg e-books lezen, dan is het belangrijk om boeken in het TXT-formaat op te slaan op de MP4-speler. In het apparaat is er tevens een FM radio geïntegreerd, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je baalt van je opgeslagen muziek.

Kenmerken van de Sencor SFP 6270 OR:

 • Dit apparaat heeft een 1,8 inch, oftewel 4,57 cm, beeldscherm.
 • Het is mogelijk om met dit apparaat geluid op te nemen in Voice of FM recording.
 • Hij heeft een intern geheugen van 8 GB, dus je hebt je bestanden altijd bij de hand.
 • Als je niet in volgorde naar je muziek wil luisteren, dan kun je gebruik maken van de shuffle-functie.
 • Doordat deze speler beschikt over een LCD Full-Color display, kun je vol genot allerlei video’s en filmpjes bekijken.
 • Hoewel deze MP4-speler niet beschikt over een Bluetooth-optie, mis je deze optie niet, want je krijgt oordopjes meegeleverd.
 • Wanneer je baalt van je eigen muziek, dan kun je naar de radio luisteren, want het apparaat heeft een geïntegreerde FM radio.

4. Nikkei NMP4BK

Zoek je naar de beste MP4-speler voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om eerst na te gaan aan welke vereisten hij moet voldoen. Sommige personen vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat hun speler is voorzien van een groot beeldscherm dat kleuren weergeeft. Weer anderen vinden het belangrijker dat het apparaat beschikt over een grote opslagcapaciteit. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren kies je dus voor het perfecte model. Is het voor jou belangrijk dat jouw speler beschikt over een grote opslagcapaciteit? Moet hij bovendien een relatief lange speelduur hebben zodat je er de hele dag van kunt genieten? Nikkei NMP4BKDan kennen wij de perfecte speler voor jou, namelijk de Nikkei NMP4BK. Dit model is wellicht de beste MP4-speler voor jou, omdat hij een grote opslagcapaciteit van 8 GB heeft. Je kunt dus al je bestanden gemakkelijk opslaan. Als je achter elkaar video’s bekijkt, dan heeft het apparaat een speelduur van 12 uur.

Dankzij de lange speelduur kun je de hele dag genieten van je favoriete muziek en video’s. Denk er bijvoorbeeld aan dat je samen met vrienden een autoreis maakt. Dan hoef jij je geen moment te vervelen. Je hebt namelijk genoeg video- en audiobestanden bij de hand. Als je nostalgisch wordt, dan kun je zelfs oude foto’s bekijken via dit apparaat. Een belangrijke eigenschap van de veelzijdige Nikkei NMP4BK is bovendien dat hij eenvoudig in gebruik is. Wanneer je dus muziek, foto’s  of video’s wil afspelen met dit apparaat, dan hoef je er niet 2 keer over na te denken. Hij heeft namelijk een intuïtieve bediening. Dankzij de FM-tuner kun je bovendien ook gewoon naar de radio luisteren met dit apparaat. Heb je het interne geheugen van dit apparaat helemaal gevuld? Geen probleem. Je kunt het geheugen namelijk uitbreiden met een micro SD geheugenkaart van maximaal 16 GB.

Kenmerken van de Nikkei NMP4BK:

 • Dit model heeft een beelddiagonaal van 1,8 inch.
 • Hij heeft een grote opslagcapaciteit van 8 GB, waardoor je er veel bestanden op kunt opslaan.
 • Indien je 8 GB niet genoeg vindt, kun je het geheugen uitbreiden met een micro SD geheugenkaart van maximaal 16 GB.
 • Muziek wordt door dit apparaat niet draadloos gestuurd naar Bluetooth hoofdtelefoons, dus je hebt oordopjes nodig.
 • Doordat de speler FM zenders ontvangt, kun je naar de radio luisteren wanneer je even geen zin meer hebt in je eigen muziek.
 • Bij aankoop van dit apparaat krijg je er oordopjes en een mini USB oplaadkabel bijgeleverd zodat je meteen aan de slag kunt gaan.
 • Met een speelduur van ongeveer 12 uur kun je gedurende de hele dag naar je favoriete filmpjes kijken of je lievelingsmuziek beluisteren.

5. Denver MP4-Speler

Ben je iemand die zich snel verveelt? Dan is het handig als je een apparaat bij je hebt dat je aangenaam bezig houdt. Velen gebruiken hun smartphone om bezig te blijven. Echter, aangezien de accu relatief snel wordt leeggezogen als je video’s bekijkt, is het handiger om een speciaal apparaat bij je te hebben om je bezig te houden. Een MP4-speler komt dus goed van pas. Met een dergelijk apparaat kun je muziek beluisteren en filmpjes bekijken. Zoek je naar de beste MP4-speler voor jouw behoeften? Is het ideale model voor jou een variant met een gemiddelde interne opslagcapaciteit? Denver MP4-SpelerWil je daarnaast de mogelijkheid hebben om deze opslagcapaciteit uit te breiden? Dan kies je voor de Denver MP4-Speler. Wij vinden dit model de beste MP4-speler voor jou, omdat hij een interne opslagcapaciteit heeft van 4 GB. Je hebt dus genoeg ruimte om allerlei liederen en video’s op te slaan.

Vind je 4 GB niet genoeg? Geen probleem! De Denver MP4-Speler geeft je namelijk de mogelijkheid om de opslagcapaciteit uit te breiden. Hiervoor gebruik je een micro SD geheugenkaart. Wanneer je video’s bekijkt met dit apparaat, hoef je je geen zorgen te maken dat de kleuren niet goed tot uiting komen. Hoewel hij een relatief klein beeldscherm van 1,8 inch heeft, kun je met dit apparaat toch optimaal filmpjes bekijken. Er is namelijk gezorgd voor een kleurenscherm. Wil je je muziek delen met anderen? Dan hoef je je oordopjes niet af te staan. Je kunt namelijk het apparaat met Bluetooth koppelen aan een Bluetooth speaker. Zo deel je gemakkelijk je muziek met anderen. Desgewenst schakel je zelfs de shuffle-functie in zodat elk nummer een verrassing wordt. Om ervoor te zorgen dat je na de aankoop meteen van je audio- en videobestanden kunt genieten, wordt dit apparaat geleverd met stereo oordopjes.

Kenmerken van de Denver MP4-Speler:

 • Hoewel dit apparaat niet beschikt over een touchscreen mogelijkheid, is hij gemakkelijk te bedienen.
 • Er is bij deze MP4-speler gezorgd voor een spraakopname mogelijkheid, die werkt via de ingebouwde microfoon.
 • Hij heeft een interne opslagcapaciteit van 4 GB, die je desgewenst kunt uitbreiden met een micro SD geheugenkaart.
 • Met een gewicht van 114 gram en een compact formaat van 9,4 x 4,2 x 0,9 cm, kun je dit apparaat gemakkelijk met je meenemen.
 • Je kunt meteen na de aanschaf van dit apparaat genieten van de audio- en videobestanden die je erop zet, want je krijgt oordopjes meegeleverd.
 • Desgewenst kun je door middel van de Bluetooth functie de MP4-speler koppelen aan een Bluetooth speaker om je muziek met anderen te delen.
 • Dit model beschikt niet over een FM radio-mogelijkheid, dus het is belangrijk dat je er genoeg audio- en videobestanden op zet zodat je je niet hoeft te vervelen wanneer je onderweg bent.
 • Als je op den duur de exacte volgorde van je mediabestanden kent, dan is het wellicht handig om gebruik te maken van de shuffle-functie, die ervoor zorgt dat de bestanden in willekeurige volgorde worden afgespeeld.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

 • Rob schreef:

  Dank Karel. Wordt gewaardeerd!

 • >