De Beste Stoomreiniger van 2020 Vind Je Hier! We vergelijken de beste koop!

Wij helpen je graag om de beste stoomreiniger voor jouw behoeften te vinden. Bekijk de Top 10 hieronder.

De Beste stoomreiniger uit 2020 kopen

 Product naamWatt vermogenAantal liter tank 
1.Black & Decker 11-in-1 Steam-mop1300 watt0.5 LMeer info »
2.Philips FC70281500 watt0.45 LMeer info »
3.Black & Decker 17-in-1 Steam-mop1300 watt0.5 LMeer info »
4.Black & Decker 10-in-1 FSMH1621R1600 watt0.35 LMeer info »
5.Karcher SC 21500 watt1 LMeer info »
6.Karcher SC 3 Premium1900 watt1 LMeer info »
7.Karcher SC 31900 watt1 LMeer info »
8.Karcher SC 11200 watt0.2 LMeer info »
9.Black & Decker 7-in-1 1300W Steam-Mop1300 watt0.5 LMeer info »
10.Karcher SC 4 Premium2000 watt1 LMeer info »

Wil je je huis optimaal schoonmaken zonder gebruik te maken van schoonmaakmiddelen? Dan kun je het liefst een stoomreiniger gebruiken. Met een dergelijk apparaat kun je bijvoorbeeld je fornuis reinigen, de toiletpot schoonmaken of zelfs de vloer hygiënisch reinigen.

Bij het uitkiezen van de beste stoomreiniger voor jouw behoeften, let je op een aantal factoren zoals waarvoor je hem wil gebruiken, de accessoires die je erbij krijgt, het vermogen en de grootte van de watertank. Maak gebruik van de bovenstaande tabel om het ultieme model te selecteren aan de hand van het vermogen en het aantal liter water dat in het waterreservoir gaat.

1. Black & Decker 11-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst

Black & Decker 11-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurstMet de Black & Decker 11-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst kun je op een gemakkelijke manier alle oppervlakken in huis reinigen. Dit apparaat is de beste stoomreiniger voor jou, omdat hij beschikt over de SteaMitt die 40% meer stroom met zich meebrengt. Hierdoor heb je de kracht die nodig is voor een excellente reiniging zonder gebruik te maken van chemische schoonmaakmiddelen. Doordat de stoomreiniger bovendien met stoom werkt, worden 99,9% van alle ziektekiemen, bacteriën en stofmijten effectief gedood. Deze eigenschap van stoom zorgt er dus voor dat chemische schoonmaakmiddelen niet nodig zijn voor een hygiënische schoonmaakbeurt. Je kunt tevens gebruik maken van de Autocelect functie, die ervoor zorgt dat de juiste hoeveelheid stoom automatisch vrijkomt. Deze functie maakt ook gebruik van een andere functionaliteit, steam burst, die hardnekkig vuil en vet op een eenvoudig manier verwijdert.

De 11-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst stoomreiniger van Black & Decker wordt niet zomaar een 11-in-1 model genoemd. Hij wordt namelijk geleverd met handige accessoires, waaronder 2 standaard stoomdoeken, een stoomwisser voor ramen, een flexibele slang, een stoomstootborstel met 3 verschillende borstels, een reinigingsdoek voor kleding of meubels, een stoomhandschoen en 2 stoomhandschoendoeken. Je hebt dus voor elke schoonmaakklus de perfecte accessoires. Dit is ook een van de redenen waarom wij dit model de beste stoomreiniger voor jou vinden. Wanneer je er verschillende oppervlakken mee wil reinigen, dan hoef je ook niet lang te wachten voordat je het apparaat kunt gebruiken. Hij is namelijk binnen 15 seconden klaar voor gebruik. Je kunt hem bovendien vullen met gewoon kraanwater, waardoor er geen extra investering nodig is wanneer je dit apparaat gebruikt. Gemakkelijker kan het toch niet?

Voordelen:

 • Je kunt zelf de stoomkracht instellen.
 • Hij bereikt snel de gewenste temperatuur.
 • De stoomreiniger is voorzien van een afneembare handstoomreiniger.
 • Dit apparaat is gebruiksvriendelijk.
 • Je krijgt er ook een stoomhandschoen bij.

Nadelen:

 • Het waterreservoir is geschikt voor maximaal 500 milliliter.
 • Met een lengte van 6 meter is het snoer relatief kort.
Klik hier voor de beste prijs

2. Philips FC7028

Philips FC7028Zoek je naar de beste stoomreiniger voor jouw behoeften en is het beste model voor jou een stoomreiniger met een plat mondstuk? Dan raden wij de Philips FC7028 aan. Dit model vinden wij de beste stoomreiniger voor jou, omdat hij ervoor zorgt dat je vloeren goed schoon worden met de kracht van stoom. Daarnaast beschikt dit apparaat over een driehoekig, extra plat mondstuk dat zelfs de moeilijk bereikbare plekken bereikt. Je kunt dus gemakkelijk in hoeken of langs plinten schoonmaken wanneer je dit apparaat gebruikt. De SteamCleaner Active functie zorgt er daarnaast voor dat stof wordt verwijderd waardoor er hygiënische reinigingsresultaten ontstaan op je harde vloeren. Deze functie werkt bovendien alleen met water. Je hebt dus geen schoonmaakmiddelen nodig om hiermee schoon te maken, waardoor er geen resten van chemicaliën achterblijven op je vloer.

Als je met de FC7028 stoomreiniger van Philips werkt, dan hoef je je geen zorgen te maken dat je het water uit je kraan eerst moet koken of dat je speciale flessen water moet aanschaffen. Dit apparaat werkt met gewoon kraanwater. Hij is namelijk voorzien van een Active Calc Filter dat het water in de stoomreiniger automatisch ontkalkt. Om optimaal gebruik te blijven maken van de stoomreiniger, is het wel raadzaam om het filter ten minste elke 6 maanden te vervangen. Dit doe je om verkalking te voorkomen. Door met dit apparaat te werken, ben je bovendien verzekerd van hygiënische stoomreinigingsresultaten, dankzij de kracht van stoom. De stoomreiniger doodt namelijk tot 99,9% van de microben en bacteriën. Wanneer je tijdens het schoonmaken bovendien pauzeert, dan stopt de SteamCleaner Active het stomen automatisch wanneer hij rechtop staat. Deze functie dient als extra veiligheid en voor gemoedsrust.

Voordelen:

 • De stoomreiniger neemt niet veel ruimte in beslag en is dus gemakkelijk op te bergen.
 • Water wordt automatisch ontkalkt, dus je kunt gewoon kraanwater gebruiken.
 • Ook hoeken kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt met dit apparaat.
 • Je kunt de stoomkracht instellen aan de hand van de schoonmaakklus die je uitvoert.
 • Het apparaat is snel gebruiksklaar.

Nadelen:

 • Het waterreservoir moet bij veelvoudig gebruik regelmatig worden bijgevuld.
 • Zijn snoer is slechts 6 meter lang.
 • De stoomreiniger is niet voorzien van een stootrand.
Klik hier voor de beste prijs

3. Black & Decker 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst

Black & Decker 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurstBen je op zoek naar de beste stoomreiniger voor jouw behoeften en is het beste model voor jou een apparaat met veel accessoires? Dan kennen wij het perfecte model voor jou. De Black & Decker 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst     is de beste stoomreiniger voor jou, omdat hij een 17-in-1 set is. Je hebt met dit apparaat dus meteen alle accessoires die je nodig hebt om je vloeren, ruiten, textiel, keuken, badkamer en sanitair optimaal te reinigen. In de set zitten er onder andere 2 standaard stoomdoeken, er is ook een set van drie opzetstukken voor hardnekkig vuil, je krijgt er een opzetstuk voor textiel bij, een flexibele slang, een tapijtglijder, een stoomhandschoen glansdoek, een stoomhandschoen schuurdoek, een stoomwisser voor ramen en een variabel mondstuk. Dit alles draagt bij aan een geweldige schoonmaakervaring.

Je wil natuurlijk dat je huis er netjes uitziet, maar dat het ook hygiënisch is. Hiervoor kun je het liefst een apparaat gebruiken dat met stoom werkt. Wanneer je namelijk met de 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst stoomreiniger van Black & Decker werkt, dan kun je met de kracht van stoom ervoor zorgen dat 99,9% van de ziektekiemen, stofmijten en bacteriën worden gedood. Hierdoor is je huis na een behandeling met dit apparaat zeer hygiënisch en schoon. Je hoeft bovendien geen gebruik te maken van schoonmaakmiddelen of chemicaliën. Deze stoffen dienen namelijk om micro-organismen te doden en met stoom kun je hetzelfde resultaat bereiken zonder de schadelijke stoffen te gebruiken. Als je deze stoomreiniger in huis hebt, kun je ook gebruik maken van de Autoselect functie. Deze zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid stoom automatisch uit het apparaat komt.

Voordelen:

 • De stoomkracht is regelbaar.
 • Je krijgt de juiste accessoires om overal in huis te reinigen.
 • Met dit apparaat in huis heb je veel schoonmaakmogelijkheden.
 • Het speciale opzetstuk zorgt ervoor dat je de stoomreiniger ook kunt gebruiken om kleding op te frissen of te ontdoen van kreuken.

Nadelen:

 • Er gaat slechts 500 milliliter water in het reservoir.
 • Dit apparaat beschikt over een relatief kort snoer van 6 meter.
 • De stoomreiniger is met een gewicht van ongeveer 5 kilogram relatief zwaar.
Klik hier voor de beste prijs

4. Black & Decker 10-in-1 FSMH1621R

Black & Decker 10-in-1 FSMH1621RAls je zoekt naar de beste stoomreiniger voor jouw behoeften, dan is het belangrijk om na te gaan welke oppervlakken je er graag mee wil reinigen. Wil je bijvoorbeeld graag rondom meubilair of in lastige hoeken schoonmaken, dan kun je het liefst kiezen voor een model met een draaibare kop. Wij kennen een model dat voldoet aan deze vereiste en waarmee je ook andere oppervlakken gemakkelijk kunt reinigen: de Black & Decker 10-in-1 FSMH1621R. Deze stoomreiniger beschikt over een 180 graden draaibare kop, die zorgt voor extra gebruiksgemak in moeilijk bereikbare hoeken en rondom meubilair. Hij wordt ook niet voor niets een 10-in-1 model genoemd. Dit apparaat is namelijk ook de beste stoomreiniger voor jou, omdat hij wordt geleverd met handige accessoires die ervoor zorgen dat je vrijwel overal in huis gemakkelijk en hygiënisch kunt reinigen, zonder chemische schoonmaakmiddelen te gebruiken.

De 10-in-1 FSMH1621R stoomreiniger van Black & Decker wordt geleverd met 2 standaard stoomdoeken, een zachte stoomborstel, een tapijtglijder, een maatbeker, een verstelbaar mondstuk, een tegel- oftewel detailborstel, een stoomwisser voor ramen, een kledij microvezeldoek, een harde barbecueborstel en een flexibele slang van 1,2 meter. Wanneer je met dit apparaat schoonmaakt, dan worden 99,9% van de micro-organismen gedood voor een hygiënische schoonmaakbeurt. Daarnaast beschikt hij over een afneembaar waterreservoir dat je gemakkelijk kunt bijvullen. Doordat hij is voorzien van een ingebouwd filtersysteem, kun je bij dit model gewoon kraanwater gebruiken. Nadat je hem hebt aangedaan is hij binnen slechts 15 seconden klaar voor gebruik. Hij geeft je bovendien aan wanneer hij klaar is, want dan verandert de verlichting van de tank van rood naar blauw. Om hardnekkig vuil te verwijderen, kun je gebruik maken van de extra stoom boost, die zorgt voor 50% extra stoom.

Voordelen:

 • Je kunt het waterreservoir eenvoudig loskoppelen om het apparaat ook als handstoomreiniger te gebruiken.
 • De stoomreiniger is gemakkelijk te gebruiken.
 • Hij heeft een krachtige stoomdruk van 5 bar.
 • Dit apparaat zorgt voor een hygiënisch schoonmaakresultaat.
 • De stoomkracht kun je eenvoudig afstellen aan de hand van de schoonmaakklus die je uitvoert.
 • Voor extra gebruiksgemak is de kop 180 graden draaibaar.
 • Deze stoomreiniger wordt geleverd met handige opzetstukken die ervoor zorgen dat je meer dan alleen de vloer kunt reinigen.

Nadelen:

 • Het snoer is relatief kort.
 • Met een inhoud van 500 milliliter is het waterreservoir relatief klein.
 • Je kunt het snoer niet oprollen om hem gemakkelijk op te bergen.
Klik hier voor de beste prijs

5. Karcher SC 2

Karcher SC 2Zoek je naar de beste stoomreiniger voor jouw behoeften? Is het beste model voor jou een intuïtief, eenvoudig te gebruiken model? Dan raden wij de Karcher SC 2 aan. Dit model vinden wij de beste stoomreiniger voor jou, omdat hij gemakkelijk is in gebruik en hij bovendien intuïtief is. Dit apparaat beschikt over een stoomcontrole op 2 niveaus. Je kunt dus zelf de stoomintensiteit instellen aan de hand van de schoonmaakklus die je uitvoert. Bij het ontwerpen van dit model is er ook gedacht aan de nodige gebruiksgemakken. Daarom beschikt dit apparaat over een parkeerpositie voor het vloermondstuk, is hij aan boord voorzien van een praktische opbergruimte voor de verschillende toebehoren en beschikt het Comfort floor vloermondstuk over een flexibel gewricht voor een optimale ergonomie. Dit alles wordt zelfs verbeterd, dankzij de uitstekende reinigingsresultaten.

Door je woning te reinigen met de SC 2 stoomreiniger van Karcher, ben je er ook van verzekerd dat de huishoudelijke bacteriën optimaal worden gedood. Dit apparaat zorgt er namelijk voor dat maar liefst 99,9% van deze micro-organismen worden gedood. Voor het reinigen met deze stoomreiniger heb je bovendien geen chemicaliën nodig. Je zorgt er dus voor dat je woning goed wordt schoongemaakt en je bespaart geld doordat je geen schoonmaakmiddelen hoeft te kopen. Heb je kinderen in huis en wil je niet dat zij experimenteren met de stoomreiniger? Geen probleem. De stoomreiniger is namelijk voorzien van kinderbeveiliging op de stoomsproeier om ervoor te zorgen dat oneigenlijk gebruik door kinderen wordt voorkomen. Dit apparaat wordt tevens geleverd met handige toebehoren die ervoor zorgen dat je zowel tegels, kookplaten, afzuigkappen, armaturen en veel meer hygiënisch schoon kunt maken.

Voordelen:

 • De stoomkracht kun je instellen aan de hand van de schoonmaakklus die je moet uitvoeren.
 • Deze stoomreiniger is gemakkelijk te gebruiken.
 • Hij wordt geleverd met handige opzetstukken waardoor je verschillende oppervlakken kunt reinigen.
 • Voor extra gebruiksgemak beschikt hij over een handvat, wielen en een parkeermodus.
 • Met een gewicht van 2,9 kilogram is hij relatief licht.

Nadelen:

 • De opwarmtijd van 6 minuten is relatief lang.
 • Het snoer is niet automatisch oprolbaar.
 • Je krijgt slechts 1 doekje.
Klik hier voor de beste prijs

6. Karcher SC 3 Premium

Karcher SC 3 PremiumIs de beste stoomreiniger voor jou een snel model? Dan kun je kiezen voor de Karcher SC 3 Premium. Wij vinden dit model de beste stoomreiniger voor jou, omdat hij na slechts 30 seconden opwarmen klaar is voor gebruik. Je kunt met dit apparaat bovendien non-stop je woning reinigen, omdat je de watertank continu kunt bijvullen. Hoewel je hem continu kunt bijvullen, is het niet nodig om hem steeds bij te vullen, want je kunt maar liefst 1 liter water kwijt in het waterreservoir. Je kunt dus relatief lang doorwerken voordat het tijd is om de tank bij te vullen. Voor het bijvullen van de watertank gebruik je gewoon kraanwater. Deze mogelijkheid heb je, omdat de stoomreiniger is voorzien van een ontkalkingspatroon, dat automatisch zorgt voor ontkalking. Hierdoor wordt ook de levensduur van de machine verlengt.

Door je woning te reinigen met de SC 3 Premium stoomreiniger van Karcher, kun je zelfs geld besparen, omdat je geen reinigingsmiddel nodig hebt. Het doet er niet toe of je met dit apparaat tegels, smalle voegen, kookplaten, plinten of zelfs afzuigkappen wil schoonmaken, want het apparaat zorgt ervoor dat 99,9% van alle huishoudelijke bacteriën op een betrouwbare wijze worden gedood. Ook hardnekkig vuil wordt met deze stoomreiniger op een gemakkelijke manier verwijderd. Wanneer je schoonmaakt, dan zijn de prestaties van het apparaat dat je gebruikt belangrijk, maar je let uiteraard ook op het gebruiksgemak. Ook daaraan is er gedacht toen deze stoomreiniger werd ontworpen. Daarom beschikt het Comfort vloermondstuk over een flexibel gewricht, dat ervoor zorgt dat je ergonomisch kunt schoonmaken. Je krijgt bij de aankoop van dit apparaat tevens een uitgebreide toebehorenkit, die ervoor zorgt dat je op een efficiënte manier alle vuil in huis kunt reinigen.

Voordelen:

 • De stoomreiniger heeft een vermogen van 1900 watt en is dus snel opgewarmd en klaar voor gebruik.
 • Dit apparaat kun je tijdens gebruik bijvullen voor een non-stop reiniging.
 • Je kunt zelf de stoomkracht instellen.
 • Het apparaat is licht en compact.
 • Er vindt automatische ontkalking plaats in de stoomreiniger.
 • Je krijgt er handige accessoires bij.

Nadelen:

 • Je krijgt slechts 1 vloerdoek bij de aankoop van de stoomreiniger.
 • Omdat het snoer vrij kort is, is het raadzaam om hem met een verlengkabel te gebruiken.
 • Hij beschikt niet over een automatisch oprolbaar snoer.
 • De stoomreiniger beschikt niet over een stootrand.
Klik hier voor de beste prijs

7. Karcher SC 3

Karcher SC 3Ben je op zoek naar de beste stoomreiniger voor jouw behoeften? Vond je het vorige model bijna perfect, maar vond je dat hij geleverd werd met teveel onnodige toebehoren? Dan kun je kiezen voor het broertje, de Karcher SC 3. Dit apparaat is voorzien van dezelfde handige functionaliteiten als het Premium model, maar hij wordt geleverd met een handsproeier, een puntstraalsproeier, een ronde borstel, een vloerdoek, een badstof overtrek voor de handsproeier en een stoomslang met pistool. Het premium model daarentegen komt met een extra power sproeier, 2 ronde borstels in plaats van 1, een grote ronde borstel, een microvezeldoek voor de vloer in plaats van een vloerdoek, een microvezel overtrek voor de handsproeier in plaats van de badstofovertrek en een stoomslang met een stoompistool in plaats van een klassieke stoomslang met pistool. Ook de kleur van de twee apparaten verschilt.

Voordelen:

 • De stoomreiniger heeft een vermogen van 1900 watt en is dus snel opgewarmd en klaar voor gebruik.
 • Dit apparaat kun je tijdens gebruik bijvullen voor een non-stop reiniging.
 • Je kunt zelf de stoomkracht instellen.
 • Het apparaat is licht en compact.
 • Er vindt automatische ontkalking plaats in de stoomreiniger.
 • Je krijgt er handige accessoires bij.

Nadelen:

 • Je krijgt slechts 1 vloerdoek bij de aankoop van de stoomreiniger.
 • Omdat het snoer vrij kort is, is het raadzaam om hem met een verlengkabel te gebruiken.
 • Hij beschikt niet over een automatisch oprolbaar snoer.
 • De stoomreiniger beschikt niet over een stootrand.
Klik hier voor de beste prijs

8. Karcher SC 1

Karcher SC 1Als je zoekt naar de beste stoomreiniger en je vindt dat het beste model een compact model moet zijn, dan is de Karcher SC 1 wellicht de beste stoomreiniger voor jou. Dit apparaat is compact en licht, dus je kunt hem gemakkelijk met je meenemen door het hele huis. Ook het opbergen ervan is een fluitje van een cent, omdat hij niet veel ruimte in beslag neemt. Deze stoomreiniger heeft een breedte van 12,7 cm, een diepte van 32 cm en een hoogte van 18,5 cm. Hij weegt daarnaast slechts 1,5 kg. Dit apparaat mag ondanks zijn compacte formaat niet onderschat worden. Hij is namelijk een handige hulp in het huishouden, omdat hij wordt geleverd met verschillende handige accessoires die je kunt gebruiken in verschillende schoonmaaksituaties. De stoomreiniger is geschikt voor het verwijderen van kalkranden rond je kranen, maar je kunt er ook bijvoorbeeld een vettige afzuigkap mee reinigen.

De SC 1 stoomreiniger van Karcher reinigt verschillende soorten harde oppervlakken op een betrouwbare manier. Daarom is hij onmisbaar in huis. Hij is bovendien, dankzij het handige formaat gemakkelijk te gebruiken voor een snelle, tussentijdse schoonmaakbeurt. Wanneer je met dit apparaat aan de slag gaat, dan hoef je geen schoonmaakmiddel toe te voegen. Hierdoor houd je je woning chemicaliënvrij en je bespaart tegelijkertijd geld zonder dat de schoonmaakresultaten achteruit gaan. Stoom heeft namelijk een superieure eigenschap en zorgt ervoor dat bacteriën en andere micro-organismen effectief worden gedood. Om exact te zijn, worden 99,9% van de huishoudelijke bacteriën gedood wanneer je met deze stoomreiniger aan de slag gaat. Hierdoor zorg je voor een schoon en hygiënisch resultaat. Er is bij het ontwerpen van dit apparaat ook aan de veiligheid gedacht. Daarom beschikt deze stoomreiniger over kinderbeveiliging.

Voordelen:

 • Dankzij de compacte afmetingen en het licht gewicht is de stoomreiniger gemakkelijk in gebruik.
 • Je kunt met dit apparaat je woning grondig reinigen zonder schoonmaakmiddelen te gebruiken.
 • De stoomtemperatuur van 105 graden Celsius zorgt ervoor dat 99,9% van alle bacteriën worden gedood.

Nadelen:

 • Hij is minder geschikt voor grote huishoudelijke klussen.
 • Het waterreservoir heeft een capaciteit van 0,2 liter, dus je moet hem vaker bijvullen.
Klik hier voor de beste prijs

9. Black & Decker 7-in-1 1300W Steam-Mop met handstoomreiniger

Black & Decker 7-in-1 1300W Steam-Mop met handstoomreinigerBen je op zoek naar de beste stoomreiniger en is het beste model voor jou een apparaat dat ook wordt geleverd met een handstoomreiniger? Dan raden wij de Black & Decker 7-in-1 1300W Steam-Mop met handstoomreiniger aan. Dit model vinden wij de beste stoomreiniger voor jou, omdat hij een 7-in-1 model is, dat wordt geleverd met een handstoomreiniger. Deze handstoomreiniger is perfect om onder andere je oven, tegels, spiegels en barbecue set te reinigen. Wanneer je de stoomreiniger in zijn geheel gebruikt, dan kun je er gemakkelijk vloeren mee schoonmaken. Je hoeft je geen zorgen te maken over de instellingen van het apparaat, want door gebruik te maken van Autoselect hoef je alleen aan te geven welk vloertype je wil reinigen en de Steam Mop doet de rest. De ideale hoeveelheid stoom komt dan vrij en doodt 99,9% van de micro-organismen in huis zonder dat er schoonmaakmiddelen nodig zijn.

Je hebt het vast wel eens meegemaakt dat je op de bank zit, een snack eet of een wijntje drinkt en je morst. Als je te lang wacht om de vlek op te ruimen, is er kans dat je hem niet meer van je meubel, kleding of tapijt krijgt. Er is dus een snelle handeling nodig. Met de 7-in-1 1300W Steam-Mop met handstoomreiniger van Black & Decker kun je zeer snel handelen. Dit apparaat heeft namelijk een opwarmtijd van slechts 15 seconden dus je rent meteen nadat je hebt gemorst naar het apparaat, doet hem aan en maakt ermee schoon. In paniek kan het moeilijk zijn om de juiste instellingen te selecteren, maar ook daar heeft deze stoomreiniger een oplossing voor. Maak simpelweg gebruik van de automatische functie en laat hem het denkwerk voor je doen. Na het schoonmaken, kun je de meegeleverde stoomdoeken eenvoudig uitwassen in de wasmachine.

Voordelen:

 • De stoomkracht kun je zelf instellen.
 • Dankzij de meegeleverde opzetstukken, heb je veel reinigingsopties.
 • Deze stoomreiniger wordt geleverd met een afneembare handstoomreiniger.

Nadelen:

 • Het waterreservoir heeft een capaciteit van slechts 500 milliliter.
 • Met een lengte van 6 meter, is het snoer relatief kort.
Klik hier voor de beste prijs

10. Karcher SC 4 Premium

Karcher SC 4 PremiumBen je op zoek naar de beste stoomreiniger voor jouw behoeften? Heb je behoefte aan een apparaat met een uitgebreide toebehorenkit? Dan raden wij de Karcher SC 4 Premium aan. Dit apparaat vinden wij de beste stoomreiniger voor jou, omdat hij wordt geleverd met een aantal handige accessoires, die ervoor zorgen dat je op een effectieve manier vuil kunt verwijderen. Doordat dit apparaat is voorzien van een afneembare, continu hervulbare watertank, kun je er lang mee doorwerken. De watertank heeft namelijk een capaciteit van 1 liter, waardoor je sowieso wat langer ermee kunt schoonmaken. Je hoeft de schoonmaakklus bovendien niet te onderbreken wanneer de tank leegloopt, omdat je hem op elk gewenst moment kunt bijvullen. Er ontstaat hierdoor een eenvoudige, non-stop reiniging. Gemakkelijker kan het toch niet?

Als je een afzuigkap in huis hebt, dan weet je dat er na verloop van tijd een vettige laag erop ontstaat. Dit is ook het geval bij een kookplaat. Hoewel de meesten van ons het geen prettig klusje vinden om dergelijke apparaten schoon te maken, moet deze taak ook worden uitgevoerd om hygiënisch verder te werken en om de levensduur van de apparaten te verlengen. Nu is het veel gemakkelijker om deze apparaten schoon te maken, omdat je gebruik maakt van de SC 4 Premium stoomreiniger van Karcher. Het vuil wordt snel verwijderd zonder dat je schoonmaakmiddelen nodig hebt. De reiniging vindt namelijk plaats door de kracht van stoom. Als je hardnekkig kalk in je badkamer wil verwijderen of je wil je harde vloeren met hardnekkig vuil reinigen, dan kun je deze stoomreiniger gebruiken in combinatie met de meegeleverde opzetstukken.

Voordelen:

 • De meegeleverde opzetstukken zorgen ervoor dat je de stoomreiniger voor verschillende schoonmaakklusjes kunt gebruiken.
 • Je kunt de stoomreiniger tijdens gebruik bijvullen.
 • Dankzij het vermogen van 2000 watt, is dit apparaat snel klaar voor gebruik.
 • Hij is gebruiksvriendelijk.

Nadelen:

 • De stoomreiniger beschikt niet over een stootrand.
 • Het snoer van 4 meter is relatief kort, dus je kunt het liefst een verlengsnoer gebruiken.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>