Vind Hier De Beste USB Ventilator Van 2020 Door De Top 5 Te Vergelijken!

Sommigen van ons krijgen het alleen warm op iets warmere dagen. Er zijn echter ook anderen die na fysieke arbeid behoefte hebben aan verkoeling. Verkoeling kun je op verschillende manieren verwezenlijken. Je kunt bijvoorbeeld een verfrissend bad nemen of gewoon douchen. Echter, je hebt deze mogelijkheid niet altijd. Daarom komt een ventilator goed van pas; vooral wanneer je kiest voor een USB ventilator. Een dergelijk apparaatje kun je namelijk koppelen aan je laptop, computer of zelfs aan je powerbank. Zo kun je vrijwel overal genieten van koele lucht. Als je op zoek bent naar een nieuwe USB ventilator, dan is het je waarschijnlijk reeds opgevallen, dat er veel keuze op de markt is. Daarom kun je op verschillende factoren letten om jouw beste USB ventilator te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de blaasrichting, snelheid, lengte van de kabel en de grootte van het apparaat. Hier vind je jouw beste USB ventilator!

Beste USB ventilator van 2020

We hebben je in de inleiding van dit artikel laten zien dat je op verschillende factoren kunt letten wanneer je op zoek gaat naar de beste USB ventilator voor jouw behoeften. Echter, als je honderden verschillende modellen met elkaar moet vergelijken, dan zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom is het handig wanneer iemand het voorwerk reeds voor je heeft gedaan. Wij zorgen er dus voor dat je niet honderden USB ventilatoren met elkaar hoeft te vergelijken. Dit komt doordat we reeds vele modellen met elkaar hebben vergeleken en we vervolgens een top 5 hebben samengesteld. De namen van deze top 5 zijn opgesomd in de onderstaande tabel. We reviewen bovendien elk van deze 5 modellen afzonderlijk, zodat je over elk model genoeg te weten komt. Lees ook welke kenmerken gepaard gaan met elk model en kies zo de beste USB ventilator voor jouw behoeften uit!

 Product naam 
1.Gembird USB VentilatorMeer info »
2.Oplaadbare Draagbare VentilatorMeer info »
3.USB Ventilator - WitMeer info »
4.USB LED Laptop Cooler Koel VentilatorMeer info »
5.ProHouse - USB VentilatorMeer info »

1. Gembird USB Ventilator

Sommige personen zijn van mening dat je niet moe wordt van kantoorwerk. Dit is echter niet waar, omdat er veel denkwerk gepaard gaat met kantoorwerk. Daarom is het belangrijk om je hoofd koel te houden, zowel tijdens het werk als wanneer je bezig bent te gamen. Hoe houd je je hoofd op dergelijke momenten koel? Door gebruik te maken van een USB ventilator. Er zijn echter enorm veel modellen verkrijgbaar. Hoe kies je dan voor de beste USB ventilator voor jouw behoeften? Door eerst na te gaan welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn. Denk er bijvoorbeeld aan dat je de ventilator niet continu wil vasthouden. In dat geval kun je kiezen voor een bureauventilator, die werkt via een USB-verbinding. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de Gembird USB Ventilator. Gembird USB VentilatorDit model zet je gewoon neer op je bureau nadat je hem hebt aangesloten en hij zorgt vervolgens voor verkoeling.

Vanwege het handige bureauconcept hoef je je geen zorgen te maken dat het gebruik van de ventilator je bezigheden verhindert. Je hoeft namelijk niet veel te doen om ervoor te zorgen dat er verkoeling komt. Nadat je de Gembird USB Ventilator via een USB-connectie hebt verbonden met je desktop computer of laptop, dan wordt er voor heerlijke wind gezorgd. Je kunt de ventilator bovendien gemakkelijk met je meenemen wanneer je bijvoorbeeld naar de camping gaat. Hij heeft namelijk een compact ontwerp met een diameter van slechts 10 cm. De ventilator is bovendien geschikt voor elke laptop of desktop. Kijk je ook naar de duurzaamheid? Daar is er ook rekening mee gehouden. Daarom heeft de ventilator een metalen behuizing en metalen bladen, die zorgen voor stevigheid. Als het even koel genoeg is, dan maak je gewoon gebruik van de praktische aan-/uitschakelaar om de ventilator uit te zetten.

Eigenschappen van de Gembird USB Ventilator:

 • Doordat de ventilator kantelbaar is, kun je hem gemakkelijk richten.
 • Zijn metalen behuizing en bladen zorgen voor gegarandeerde stevigheid.
 • Hij is een bureauvariant, dus hij hoeft niet de hele tijd vastgehouden te worden.
 • Je kunt deze USB ventilator vanwege het compact design gemakkelijk met je meenemen.
 • Er is gezorgd voor een praktische aan-/uitschakelaar, waar je de ventilator gemakkelijk mee aan of uit kunt zetten.

2. Oplaadbare Draagbare Ventilator

Er zijn verschillende soorten USB ventilatoren op de markt. Daarom is het belangrijk om na te gaan naar welke eigenschappen je op zoek bent voordat je start met de officiële zoektocht naar de beste USB ventilator voor jouw behoeften. Sommige personen vinden het slechts belangrijk dat ze een apparaat in huis hebben dat op een eenvoudige wijze zorgt voor verkoeling. Andere gebruikers stellen wat hogere eisen. Denk er bijvoorbeeld aan dat sommige personen speciaal op zoek gaan naar een bureauventilator, omdat ze een dergelijk model niet continu vast hoeven te houden. Is dat voor jou minder belangrijk, maar wil je wel een oplaadbare ventilator hebben, zodat je hem altijd mee kunt nemen en gemakkelijk kunt gebruiken? Dan kies je voor de Oplaadbare Draagbare Ventilator. Oplaadbare Draagbare VentilatorDe naam van dit apparaat spreekt voor zich. Het gaat hier namelijk om een ventilator die oplaadbaar, maar ook draagbaar is.

Wij vinden dat de Oplaadbare Draagbare Ventilator de beste USB ventilator voor jou is, omdat hij handig en oplaadbaar is. Hierdoor is hij perfect voor gebruik binnenshuis, maar ook buitenshuis. Je kunt hem dus gerust meenemen wanneer je een bezoekje brengt aan het strand of wanneer je op reis gaat. Hierdoor hoef je het nooit meer warm te krijgen. Het leuke van deze ventilator is bovendien dat hij beschikt over 3 instelbare standen. Je kunt dus gemakkelijk de luchtstroom zelf bepalen om te kiezen voor de voor jou ideale verkoeling. De ventilator heeft tevens een opvouwbaar ontwerp, dus je kunt hem als handventilator gebruiken of inklappen en desgewenst op een tafel neerzetten. Wanneer je dit apparaat koopt, dan krijg je er bovendien en oplaadbare batterij met USB laadkabel bij. Hierdoor kun je hem altijd en overal gebruiken. Hij ziet er bovendien overal prachtig uit, dankzij het stijlvolle ontwerp.

Eigenschappen van de Oplaadbare Draagbare Ventilator:

 • Vanwege het klein, draagbaar formaat en licht gewicht kun je hem ook gemakkelijk onderweg gebruiken.
 • Deze mini ventilator heeft een uniek, stijlvol design, dus hij mag zeker gezien worden.
 • Afhankelijk van hoe warm je het hebt, kun je 1 van de 3 snelheidsmodi instellen.
 • Doordat de ventilator wordt geleverd inclusief oplaadbare batterij en een USB laadkabel, kun je hem altijd en overal gebruiken.
 • Hij heeft een opvouwbaar ontwerp, dus je kunt hem gebruiken als handventilator of tafelventilator.
 • Dit apparaat kun je gemakkelijk opladen, waardoor je niet keer op keer nieuwe batterijen hoeft te kopen.

3. USB Ventilator – Wit

Zoek je naar de beste USB ventilator voor jouw behoeften? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij vertellen je namelijk over de top 5 beste modellen van het jaar. Doordat je niet honderden varianten met elkaar hoeft te vergelijken, kun je op een snelle en eenvoudige manier jouw ideale ventilator uitkiezen. Waar let jij op bij het uitkiezen van een nieuwe USB ventilator? Misschien is het voor jou alleen belangrijk dat de ventilator goed werkt en voor verkoeling zorgt. Er zijn tevens personen die op zoek gaan naar een ventilator met een elegant design, omdat ze de ventilator tot een gespreksstarter willen maken in bijvoorbeeld hun kantoor of studeerkamer. Kun je je in beide van de bovengenoemde stellingen terugvinden? USB Ventilator - WitAls je antwoord op deze vraag “ja” is, dan kies jij voor de USB Ventilator – Wit. Dit model ziet er stijlvol uit en werkt prima!

Veel personen vinden de USB Ventilator – Wit aantrekkelijk, omdat hij er stijlvol uitziet. Dit heeft mede te maken met de witte kleur. Wit straalt meestal elegantie uit. Dit is ook het geval bij deze ventilator. Hij is echter niet alleen elegant, maar ook eenvoudig, wat bijdraagt aan een extra mooie uitstraling. Deze ventilator is wellicht ook de beste USB ventilator voor jou, omdat hij handig is in gebruik. Hij zorgt daarnaast voor optimale verkoeling op je bureau, in je huis of gewoon op kantoor. Bovendien is deze ventilator relatief klein, dus je kunt hem gerust met je meenemen naar het werk of wanneer je gaat reizen. De ventilator heeft immers een afmeting van ongeveer 14,7 x 15 x 9,5 cm. Hij neemt dus niet teveel ruimte in beslag. Het apparaat werkt daarnaast op de USB aansluiting van je laptop of pc en heeft een snoerlengte van ongeveer 1 meter.

Eigenschappen van de USB Ventilator – Wit:

 • Dit apparaat heeft een elegante uitstraling vanwege de witte kleur.
 • Je kunt hem gemakkelijk met je meenemen, want hij heeft een compact formaat.
 • De ventilator is handig in gebruik en kan zowel thuis, op kantoor als op je bureau gebruikt worden.
 • Het gaat hier om een tafelmodel, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je de ventilator zelf vast moet houden.
 • Zijn snoer is ongeveer 1 meter lang, dus als je hem wat verder van je wil zetten, kan het nodig zijn om gebruik te maken van een verlengsnoer.

4. USB LED Laptop Cooler Koel Ventilator

Meestal wanneer we denken aan USB ventilatoren, dan denken we aan ventilatoren die zorgen voor verkoeling in onze (studeer)kamer of ons bureau. Echter, er zijn ook andere soorten USB ventilatoren, zoals de varianten die je gebruikt om je laptop koel te houden. Een laptop zonder verkoeling kan namelijk oververhit raken, wat ervoor kan zorgen dat hij minder lang meegaat. Zoek je daarom niet naar een ventilator die bij jou voor verkoeling zorgt, maar is de beste USB ventilator voor jou een variant die je laptop verkoelt? Dan kennen wij het ideale model voor je, namelijk de USB LED Laptop Cooler Koel Ventilator. Dit apparaat is wellicht de beste USB ventilator voor jou, omdat hij een zeer efficiënte cooler pad is. USB LED Laptop Cooler Koel VentilatorDoor hem te gebruiken, kan je laptop niet oververhit raken. De superieure werking heeft dit apparaat te danken aan de 5 ultrastille koelventilatoren.

Doordat er niet slechts 1 ventilator aan het werk is, wordt de gehele onderkant van je laptop verkoeld. Optimale koeling is dus gegarandeerd. Voor een extra en aantrekkelijk effect beschikt de ventilator tevens over stoere blauwe LED verlichting. Deze lichten dienen tevens als indicator voor wanneer de ventilator aan staat. Bij deze ventilator is er ook gezorgd voor een metalen mesh rooster. Dit rooster maakt een optimale luchttoevoer en -afvoer mogelijk. Er is tevens gezorgd voor een schakelaar aan de voorkant, waar je kunt instellen of je slechts 2, 3 of alle 5 ventilatoren wil aanzetten. Het maakt eigenlijk niet eens uit of je alle ventilatoren aanzet, want ze zijn enorm stil en maken slechts 15 dB aan geluid. Je stoort je er dus niet aan. Wanneer je de cooler koopt, dan krijg je er een USB-kabel bij. De ventilator heeft verder 2 USB-poorten, antislip-pads en uitklapbare poten.

Eigenschappen van de USB LED Laptop Cooler Koel Ventilator:

 • Voor een prachtige uitstraling heeft deze ventilator LED-achtergrondverlichting.
 • Dit apparaat is een universele ventilator die zorgt voor de verkoeling van laptops.
 • Behalve voor verkoeling kun je hem ook gebruiken als desktop stand voor laptops.
 • Een optimale luchtafvoer en -toevoer is mogelijk, dankzij het metalen mesh rooster.
 • Door gebruik te maken van de schakelaar kun je 2, 3 of alle 5 ventilatoren aan- of uitzetten.
 • De ventilator beschikt over 2 USB-poorten en een power switch om hem in- en uit te schakelen.
 • Hij is universeel geschikt voor alle notebooks met een maximale grootte van 17 inch (inclusief Macbooks).
 • Er is gezorgd voor maar liefst 5 stille ventilatoren die de laptop koelen en ervoor zorgen dat hij niet oververhit raakt.
 • Je kunt er gemakkelijk gebruik van maken, omdat hij volledig plug & play is, wat inhoudt dat er geen installatie vereist is.
 • Bij dit model hoef je je geen zorgen te maken dat hij wegglijdt, want hij heeft een antislip pad en poten aan de onderzijde.

5. ProHouse – USB Ventilator

In dit artikel heb je gezien dat je veel keuzemogelijkheden hebt op het gebied van USB ventilatoren. Er zijn relatief eenvoudige modellen, maar je kunt ook kiezen voor ventilatoren met extra mogelijkheden zoals het instellen van de snelheid. Daarnaast kun je kiezen voor ventilatoren die je in je hand moet houden, maar er zijn ook varianten die je op je bureau kunt neerzetten. Afhankelijk van jouw voorkeuren kun je dus kiezen voor het model dat bij je past. Heb je in dit artikel jouw beste USB ventilator nog niet gevonden? Misschien heb je een model gezien, dat in de buurt kwam van jouw visie van de beste ventilator, maar er waren enkele eigenschappen die voor jou een beetje anders moesten zijn. ProHouse - USB VentilatorVoldeed de witte ventilator uit deze reeks bijna aan al jouw verwachtingen, maar vind je een zwart model aantrekkelijker? Dan raden wij de ProHouse – USB Ventilator aan.

De ProHouse – USB Ventilator is wellicht de beste USB ventilator voor jou, omdat hij in veel opzichten gelijk is als de witte ventilator uit deze reeks. Zo gaat het hier ook om een relatief kleine ventilator, die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Hij heeft namelijk een afmeting van ongeveer 14,5 x 14,8 x 9,4 cm. Hierdoor is hij ideaal voor op de camping of zelfs op vakantie. Ga je minder ver, dan kun je hem desgewenst meenemen naar kantoor. Dankzij de zwarte kleur valt hij minder snel op dan de witte variant. Zelfs het bedienen van de ventilator is een fluitje van een cent. Nadat je hem via de USB-kabel van ongeveer 93 cm hebt aangesloten, kun je hem via de aan-/uitknop aan de achterzijde aan zetten. Daar zet je hem ook weer uit. Dit apparaat zorgt voor verkoeling wanneer je dat nodig hebt aan je bureau!

Eigenschappen van de ProHouse – USB Ventilator:

 • Bij aankoop van deze ventilator krijg je er een USB-kabel van ongeveer 93 cm bij.
 • Doordat hij een zwarte kleur heeft, valt hij minder snel op, maar hij mag toch gezien worden dankzij het aantrekkelijk ontwerp.
 • Je kunt dit apparaat gerust op je bureau neerzetten terwijl je bezig bent te werken of te gamen, omdat je hem niet continu vast hoeft te houden.
 • Hij is eenvoudig te bedienen, want je hoeft hem slechts aan te sluiten en maakt vervolgens gebruik van de aan-/uitknop aan de achterzijde van de ventilator.
 • Dit apparaat kun je gemakkelijk met je meenemen wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat of wanneer je naar kantoor gaat, want hij heeft een compact ontwerp van ongeveer 14,5 x 14,8 x 9,4 cm.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>