• Home
 • Acties

Een Nintendo Switch Op Black Friday Kopen Met Korting? Doe Er Meteen Games Bij. Lees Recensies Over De Console En Populaire Games!

Zoals je waarschijnlijk al weet, is er elk jaar een dag in november waarop je spullen met korting kunt kopen. Deze dag wordt ook wel Black Friday genoemd. Aangezien je van alles in de aanbieding kunt kopen op Black Friday, is het handig om te focussen op enkele specifieke artikelen. Je kunt dan alvast beginnen te sparen om genoeg geld te hebben om alle spullen, die je graag wil hebben, te kopen. Vaak gaat het hier om producten waarvan de reguliere prijs een beetje boven je budget ligt. Echter, we vinden het allemaal prettig om korting te krijgen. Het is daarom een feit dat, ook al kun je de items tegen de reguliere prijs kopen, het toch slim is om te wachten tot Black Friday. In dit artikel recenseren we de Nintendo Switch die je op Black Friday in de aanbieding kunt kopen. We vertellen je ook over bijbehorende games.

Klik hier voor de beste black friday aanbiedingen

Review over de Nintendo Switch: op Black Friday in de aanbieding

Heb je besloten dat je op de volgende Black Friday de Nintendo Switch in de aanbieding zal kopen? Dan is het belangrijk dat je er eerst meer over te weten komt. Daarom kun je voordat Black Friday aanbreekt de review over de Nintendo Switch lezen. Lees dus snel deze review over de Nintendo Switch voordat je hem op Black Friday aanschaft. De Switch is uitgebracht in 2017. Hij is een spelcomputer die zowel ideaal is om thuis te gamen als onderweg. Nintendo zag namelijk in dat spelers het niet prettig vinden om met een game te moeten stoppen, omdat zij niet genoeg tijd hadden om te spelen. Review over de Nintendo Switch op Black Friday in de aanbiedingDaarom werd deze console ontwikkeld. Je kunt hem namelijk in alle situaties gebruiken. Hierdoor speel je de games die jij leuk vindt zelfs wanneer je het druk hebt. Misschien klinkt dit te mooi om waar te zijn, maar je kunt het gerust geloven.

Als je namelijk de Nintendo Switch op Black Friday koopt, dan kom je terecht in een nieuw tijdperk waarin je niet je leven hoeft aan te passen om games te spelen. Het systeem past zich namelijk juist aan jouw leven aan. Zelfs de speelstijl kun je aan de hand van jouw voorkeur aanpassen. Zo kun je net zoals bij bijvoorbeeld een Playstation 4 Pro gerust plaatsnemen voor de tv en met een groep games spelen. Daarnaast is het mogelijk om je games middels de tafelstijl te spelen. Hierbij heb je 1 scherm nodig zodat 2 spelers kunnen gamen. Ideaal voor wanneer je geen tv bij de hand hebt, omdat je slechts de standaard van de Switch hoeft uit te klappen en een Joy-Con geeft aan een vriend om samen of tegen elkaar te spelen. Tot slot is er een handheldstijl om overal op een groot scherm te kunnen gamen.

Voordelen van de Nintendo Switch die je op Black Friday koopt:

 • Het is mogelijk om met 1 set Joy-Con controllers alleen of met 2 spelers te gamen.
 • Tot 8 Switch consoles kunnen via wifi gekoppeld worden om games zoals Mario Kart 8 te spelen.
 • Grote titels zoals Legend of Zelda: Breath of the Wild en Skyrim kunnen nu ook onderweg gespeeld worden.
 • Je kunt de Nintendo Switch als console voor in de huiskamer gebruiken of als handheld console voor onderweg.
 • Er is gezorgd voor een ingebouwde kickstand zodat je de Switch gemakkelijk kunt positioneren op een tafel, bijvoorbeeld in het vliegtuig of in de trein.

Nadelen van de Nintendo Switch die je op Black Friday koopt:

 • Voor onderweg is het 6,2 inch scherm wellicht te klein om met meer dan 2 spelers te gamen.
 • Als je onderweg gamet, ben je afhankelijk van de batterijduur van de console, dus je kunt tussen de 3 en 6 uur gamen.

Nintendo Switch games kopen op Black Friday

Alleen het hebben van een Nintendo Switch is niet genoeg. Je hebt immers games nodig om erop te spelen. Daarom koop je op de volgende Black Friday ook Nintendo Switch games in de aanbieding. We vertellen je nu over 3 games voor de Nintendo Switch, die je op Black Friday met korting kunt kopen. Wat dacht je ervan om de Mario Kart 8 Deluxe op Black Friday voor de Nintendo Switch te kopen? Als je geen fan bent van deze gamegenre, dan koop je wellicht The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor de Switch op Black Friday. Wil je een extra game hebben? Dan is het een goed idee om de populaire Pokemon Let’s Go Eevee voor de Nintendo Switch op Black Friday aan te schaffen. Al deze populaire games reviewen wij in dit artikel ook. Je bent dan goed voorbereid op Black Friday!

Nintendo Switch games kopen op Black Friday

Review van de game Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch: goedkoop op Black Friday

Ben je al bekend met de Mario Kart game reeks? Deze game is al gedurende lange tijd zeer populair. Dit komt doordat je hem alleen, maar ook met een vrij grote groep vrienden kunt spelen. Als je de Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch koopt op Black Friday, dan gaat een wereld aan game-mogelijkheden voor je open. Deze game kun je namelijk altijd, overal en met iedereen spelen. Kies je ervoor om online te gamen? Dan zijn online races voor maximaal 12 spelers mogelijk. Speel je lokaal? Dan kunnen er maximaal 8 spelers meedoen. Zo blijven de races uniek en spannend. Review van de game Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch goedkoop op Black FridayHet is namelijk moeilijk om iedereen te kunnen pijlen, vooral omdat er ook allerlei voorwerpen te verkrijgen zijn. Deze helpen je, als jij ze gebruikt, of zorgen soms voor enige vertraging in jouw racedoel, wanneer ze door iemand anders worden gebruikt.

Een andere leuke eigenschap van Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch, die je op Black Friday voor een appel en een ei koopt, is dat je er niet snel van verveelt. Dit komt doordat er meer coureurs dan ooit zijn. Speel jij liever met de klassieke Mario zelf? Of is Rosalina dé coureur voor jou? Er zijn ook baby-versies van sommige coureurs en je kunt zelfs kiezen voor een slechterik zoals Bowser. Behalve de bekende coureurs zijn er ook andere personages toegevoegd zoals het Inkling meisje en de Inkling jongen. Dankzij de vele circuits raak je ook niet gauw uitgespeeld. Er zijn namelijk maar liefst 48 circuits. Doordat er zoveel circuits zijn, kun je als beginner eerst de gemakkelijke circuits uitproberen voordat je deelneemt aan de wedstrijden die plaatsvinden in de moeilijkere circuits. Deze game is het perfecte familiespel, want hij is leuk voor zowel jong als oud!

Voordelen van de Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch die je op Black Friday koopt:

 • Dit spel is geschikt voor jong en oud.
 • Online zijn er races voor maximaal 12 spelers.
 • Dankzij de vele coureurs blijft de game spannend.
 • Het is mogelijk om 2 voorwerpen tegelijk te dragen.
 • Je raakt niet gauw uitgespeeld, want er zijn veel circuits.
 • Kies je voor lokale races, dan kunnen 8 spelers meedoen.
 • Er zijn zowel voor beginners als gevorderden gepaste circuits.
 • Vergeleken met vorige Mario Kart games kun je nu van meer voorwerpen gebruik maken.
 • Daag je vrienden op verschillende manieren uit, want er zijn maar liefst 5 soorten gevechten.

Nadelen van de Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch die je op Black Friday koopt:

 • Soms kan het wat langer duren voordat de races zijn geladen.
 • Als je op de Switch console zelf speelt met split screen, dan wordt het beeld relatief klein.
 • De server van Nintendo heeft weleens problemen, waardoor de online gameplay er mogelijk onder lijdt.
 • Met een klein budget kan de reguliere prijs van Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch tegenvallen. Echter, op Black Friday koop je hem met korting.

Review van de game The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor de Nintendo Switch: met korting op Black Friday

De vorige game die we hebben gerecenseerd was duidelijk een racegame. Er zijn echter ook andere gamegenres. Denk bijvoorbeeld aan een spel dat het actiegenre combineert met het platformgenre en ook het puzzelgenre. Klinkt een dergelijk spel als een droom die waarheid is geworden? Dan kennen wij de perfecte game die je op Black Friday kunt kopen, namelijk The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor de Nintendo Switch. Deze game vertelt het verhaal van Link, die na honderd jaar slapen wakker wordt in een wereld die hij zich niet kan herinneren. Hij heeft geen koninkrijk en geen herinneringen. Hoe verder? In deze game moet de legendarische held een uitgestrekt land vol gevaren verkennen. Review van de game The Legend of Zelda Breath of the Wild voor de Nintendo Switch met korting op Black FridayVervolgens is het zijn doel om te achterhalen wat er zich heeft afgespeeld voordat Hyrule voor altijd ten onder gaat. De enige wapens en uitrusting die je kunt gebruiken, zijn spullen die je onderweg tegenkomt.

Het leuke van deze game is dat je niet verplicht bent een standaard pad te volgen. Je kunt met je personage Link Hyrule verkennen zoals je zelf wil. Denk er bijvoorbeeld aan dat je torens of bergtoppen beklimt. Van daaruit kun je wellicht nieuwe bestemmingen zien. Het is zelfs mogelijk om je koers uit te stippelen en je te wagen in de wildernis. Natuurlijk kom je niet alleen torens en wildernis tegen. Als je de game speelt, dan kom je tevens meer dan honderd tempels tegen, waar je moet puzzelen om problemen op te lossen, je moed te bewijzen en beloningen in de wacht te slepen. Je bezoekt tijdens het spelen ook verschillende dorpen met elk een unieke sfeer. Wat dacht je tevens van de stallen die je tegen komt? Hier kun je op krachten komen, drankjes brouwen en zelfs eten klaarmaken. Durf je te vechten voor je koninkrijk?

Voordelen van de The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor de Nintendo Switch die je op Black Friday koopt:

 • Deze game brengt je op een meeslepend avontuur.
 • Er is bij deze Zelda game gezorgd voor prachtige graphics.
 • Je leert op een speelse manier om te overleven in een onbekend gebied.
 • Onderweg moet je ook puzzels oplossen, waardoor je hersenen actief blijven.
 • Bij dit spel hoef je geen vast pad te volgen, want je kunt volledig je eigen weg op gaan.

Nadelen van de The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor de Nintendo Switch die je op Black Friday koopt:

 • Soms krijg je te kampen met een grafische bug of lag.
 • Als je nooit eerder Zelda hebt gespeeld, dan kan het spel wat moeilijk lijken.
 • Af en toe kan het voorkomen dat er wat frame drops zijn, hoewel dit kan worden opgelost door de game te updaten.

Review van de game Pokemon Let’s Go Eevee Switch voor de Nintendo Switch: voordelig op Black Friday

Welke (jong)volwassene kent de Pokémon films of games niet? Deze films waren indertijd zeer populair. Tegenwoordig worden de games door velen gespeeld. Als je een Nintendo Switch hebt gekocht en je zoekt naar een leuke game om erop te spelen, dan is een Pokémon spel zeker aanbevolen. Daarom koop je Pokemon Let’s Go Eevee voor de Nintendo Switch voordelig op Black Friday. Dit spel is een RPG (rollenspel game), die de ervaring van een klassieke Pokémon game naar de Nintendo Switch brengt. Het doet er niet toe of je een nieuwe speler bent of juist een doorgewinterde Pokémon trainer, want in beide gevallen kom je aan je trekken. Zo kun je alleen spelen, maar er is ook een multiplayer stand. Review van de game Pokemon Let’s Go Eevee Switch voor de Nintendo Switch voordelig op Black FridayGa dus gerust op avontuur samen met een vriend. Er is zelfs een sterke connectie tussen Pokémon GO, Pokémon: Let’s Go, Eevee! en Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Wil je de game nog spannender maken? Dan kun je een Poké Ball Plus naast de game aanschaffen. Deze bal is een apparaat, dat de vorm heeft van een Poké Ball. Je kunt dus in de Pokémon Let’s Go Eevee game voor de Nintendo Switch, die je op Black Friday tegen een gereduceerde prijs koopt, met de Poké Ball Plus spelen in plaats van met de Joy-Con. Zo gooi je bijvoorbeeld Poké Balls door een gooibeweging te maken. Interactief en spannend. Met de Poké Ball Plus kun je meer doen dan alleen de game via beweging besturen. Het apparaat kan namelijk ook verschillende kleuren weergeven, geluiden afspelen en zelfs trillen. Hoewel we je hebben verteld over deze accessoire, gaat deze review nog steeds over de Eevee game voor de Nintendo Switch, die op 16 november 2020 uitkomt. Des temeer reden om te wachten op Black Friday om hem te kopen!

Voordelen van de Pokemon Let’s Go Eevee voor de Nintendo Switch die je op Black Friday koopt:

 • Hij beschikt over zowel een offline als online modus.
 • Zowel online als offline kun je met 1 of juist 2 spelers gamen.
 • Je kunt de Poké Ball erbij kopen om de game op een compleet nieuwe manier te besturen.

Nadelen van de Pokemon Let’s Go Eevee voor de Nintendo Switch die je op Black Friday koopt:

 • Hij komt pas op 16 november 2020 uit. Het positieve hiervan is wel dat je de Pokemon Let’s Go Eevee Switch voor de Nintendo Switch dan meteen op Black Friday kunt kopen.
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>