Parrot MKi9200 Kopen? Deze Review Vertelt Je Er Alles Over!

Velen van ons gaan met de auto naar onze bestemming. Echter, in het hedendaagse drukke leven, kan het voorkomen dat je tijdens het rijden wordt gebeld. Wil je geen gebruik maken van oordopjes, dan is een carkit een goede oplossing. Je kunt met een carkit namelijk een stuk veiliger bellen in de auto, omdat dit apparaat het geluid van je telefoon versterkt. Hierdoor hoef je je telefoon niet meer vast te houden, waardoor je beter in staat bent je te concentreren op het verkeer. Nu wil je waarschijnlijk meteen een carkit aanschaffen. Prima! Het is echter belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Zo zijn er plug-and-play varianten en inbouwmodellen. Een inbouw carkit brengt een uitstekende geluidskwaliteit met zich mee. De plug-and-play varianten kun je echter direct in gebruik nemen. Wil je daarom een carkit die de voordelen van beide varianten combineert? Dan raden wij de Parrot MKi9200 aan!

In deze review vertellen we je over alle belangrijke eigenschappen van de bovengenoemde carkit. Voordat we echter ingaan op deze eigenschappen, willen we je eerst informatie geven over de fabrikant van de Parrot MKi9200. De fabrikant is Parrot. Dit bedrijf staat voor vermaak en gemak. Daarom worden hun hoogwaardige technologische producten op een unieke manier vervaardigd. Het gaat hier over het algemeen om producten voor smartphones en tablets. Bovendien is Parrot een belangrijke speler op het gebied van infotainment in de auto. Zij hebben namelijk kennis op het gebied van mobiele connectiviteit en multimedia voor smartphones. Daarom kun je ook bij dit bedrijf terecht voor allerlei handsfree-systemen. Hoewel het assortiment Parrot producten reeds zeer uitgebreid is, blijft het bedrijf werken aan het ontwikkelen van nieuwe opties. Hun producten worden continu voorzien van de laatste technologische mogelijkheden. Kies dus voor topkwaliteit en innovatie en schaf vandaag nog de Parrot MKi9200 aan!

Review over de Parrot MKi9200

De veiligste manier om een auto te besturen, is door beide handen aan het stuur te houden en je te concentreren op de weg. Echter, het kan voorkomen dat iemand je dringend nodig heeft en je daarom gebeld wordt. In het verkeer lukt het niet altijd om je auto aan de kant van de weg te zetten en pas daarna je telefoon te beantwoorden. Daarom is het handig als je een carkit in je auto hebt. Een dergelijk apparaat brengt niet alleen gemak met zich mee, maar ook extra veiligheid. Je kunt je handen namelijk veilig aan het stuur houden en toch je gesprek beantwoorden. Dit is precies waar de Parrot MKi9200 voor staat. Wanneer je deze carkit in je auto hebt geïnstalleerd, dan kun je gerust je handen aan het stuur houden. Je ziet namelijk op het display van de carkit of je een inkomende oproep hebt.

Als blijkt dat je werkelijk gebeld wordt, dan hoef je ook niet te graaien in je tas of broekzak om je telefoon te pakken. Je kunt namelijk het gesprek via spraakbesturing beantwoorden. Op die manier blijven je ogen op de weg zodat je geconcentreerd verder kunt rijden. Als je op een drukke weg rijdt, kan het soms moeilijk zijn voor de persoon aan de andere kant van de lijn om je goed te verstaan. Hier hoef je je echter geen zorgen over te maken als je de Parrot MKi9200 in je auto hebt geïnstalleerd. De carkit is namelijk voorzien van een ruisonderdrukkende microfoon. Hierdoor ben je zelfs in een luidruchtige omgeving duidelijk te verstaan. Zit je samen met je partner of iemand anders in de auto of heb je meerdere smartphones? Dan kun je gerust beide telefoons koppelen aan de carkit. Je kunt zelfs oproepen aannemen vanaf 2 telefoons!

Parrot MKi9200

Voordelen van de Parrot MKi9200

We hebben je in de alinea’s hierboven in het kort verteld welke unieke specificaties gepaard gaan met de carkit. Om je echter een compleet beeld te geven van dit apparaat, is het belangrijk dat we je ook informeren over de mogelijke voordelen en nadelen die hij met zich meebrengt. Zo kun je namelijk zelf concluderen of deze carkit perfect voor je is of niet. We vertellen je eerst over de mogelijke voordelen van de carkit. De voordelen van de Parrot MKi9200 zijn:

 • Binnenkomende oproepen met je stem beantwoorden
  Tijdens het rijden is het belangrijk dat je gefocust blijft op het verkeer. Als je slechts een seconde bent afgeleid, kan er namelijk van alles misgaan. Daarom maak je gebruik van deze carkit. Nadat je hem hebt geïnstalleerd in je auto en je hebt je smartphone ermee verbonden, dan kun je de hele weg gefocust blijven. Wanneer er namelijk een gesprek binnenkomt, dan zie je dit op het display van de carkit. Vervolgens kun je de binnenkomende oproep gemakkelijk met je stem beantwoorden.
 • Duidelijk verstaanbaar
  Wanneer iemand je dringend nodig heeft, dan vindt de persoon het belangrijk dat hij/zij je goed kan verstaan. Over het algemeen doen we er alles aan om goed te articuleren zodat we duidelijk verstaanbaar zijn. Echter, soms komt het voor dat je je in een drukke omgeving bevindt, waardoor de persoon aan de andere kant van de lijn je toch niet verstaat. Dit probleem behoort tot het verleden als je deze carkit gebruikt. Hij heeft namelijk een ruisonderdrukkende microfoon, dus je bent duidelijk te verstaan.
 • Multipoint pairing
  Sommige personen hebben niet 1, maar 2 telefoons. Tijdens het rijden kan het dat juist de ene telefoon die je niet hebt aangesloten aan de carkit overgaat. Daarom koppel je door multipoint pairing tegelijkertijd 2 telefoons aan deze carkit.

Nadelen van de Parrot MKi9200

Nadat je hebt gelezen welke voordelen deze carkit met zich meebrengt, wil je hem wellicht meteen aanschaffen. Wij vinden het echter belangrijk dat je niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Daarom vertellen we je niet alleen over de mogelijke voordelen die hij met zich meebrengt, maar ook de mogelijke nadelen. Op die manier kun je de voordelen afwegen tegen de nadelen en zelf concluderen of de carkit je geld waard is. De mogelijke nadelen die de Parrot MKi9200 met zich meebrengt zijn:

 • Wellicht een aparte verloopkabel nodig
  De meeste apparaten die in auto’s gebruikt kunnen worden, beschikken over algemene aansluitingen. Dit is ook het geval bij deze carkit. Het probleem ontstaat echter als je auto beschikt over een merkeigen ISO of AUDIO2CAR aansluiting. In dat geval kun je deze carkit alleen koppelen aan de auto met een ISO of AUDIO2CAR verloopkabel. Als je auto gebruik maakt van de algemene aansluitingen, dan hoef je je hier echter geen zorgen over te maken. Je kunt de carkit dan gemakkelijk en zonder extra accessoires aansluiten.
 • Geen geheugenkaartlezer
  Hoewel het handig is om een carkit te gebruiken voor het veilig en gemakkelijk beantwoorden van binnenkomende oproepen, willen sommige gebruikers hun carkit ook gebruiken om muziek af te spelen. Deze mogelijkheid heb je enigszins wel als je deze carkit gebruikt, maar hij beschikt niet over een geheugenkaartlezer. Je kunt dus niet al je favoriete muzikale nummers zetten op een geheugenkaart en vervolgens deze kaart in de carkit zetten om de hele weg te genieten van je favoriete muziek. Dit kun je wellicht als minder prettig ervaren. Echter, de carkit heeft wel een USB-aansluiting, dus je hebt toch andere handige mogelijkheden als je deze carkit gebruikt.

Conclusie van deze review over de Parrot MKi9200

Nadat je hebt gelezen welke unieke specificaties, voordelen en nadelen de Parrot MKi9200 met zich meebrengt, kun je zelf concluderen of hij je geld waard is. Wij vinden hem handig, omdat je hem gemakkelijk kunt installeren in je auto. De installatie is een fluitje van een cent, zo lang je auto niet beschikt over een merkeigen ISO of AUDIO2CAR aansluiting. In dat geval heb je namelijk een ISO of AUDIO2CAR verloopkabel nodig. Nadat je de carkit hebt geïnstalleerd, kun je bovendien op een veilige manier binnenkomende oproepen beantwoorden. De carkit beschikt namelijk over spraakbediening. Er is tevens gezorgd voor een ruisonderdrukkende microfoon, waardoor je ook op een drukke weg duidelijk verstaanbaar bent. Wil je graag 2 telefoons tegelijkertijd koppelen aan de carkit? Dat is mogelijk! Hij heeft namelijk multipoint pairing. Om veilig te rijden in het verkeer en toch binnenkomende telefoongesprekken te beantwoorden, raden wij de Parrot MKi9200 zeker aan!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>