Een creditcard aanvragen zonder BKR toetsing

Een creditcard kun je als het ware gebruiken om geld te lenen. Je koopt namelijk alvast de spullen die je graag wil hebben en betaalt het tegoed bedrag later. Daarom is het niet raar dat een dergelijke kaart over het algemeen niet verstrekt wordt zonder een BKR-toetsing. Mocht het voorkomen dat je een negatieve BKR-registratie hebt, dan kun je geen reguliere creditcard aanvragen. In een dergelijk geval is je enige optie een creditcard aanvragen zonder BKR toetsing. Is het wel mogelijk om zo’n kaart aan te vragen? Hoe zit het dan met een dergelijke kaart zonder BKR-toetsing? Voor wie is zo’n kaart geschikt? Wat zijn de voor- en nadelen van een dergelijke kaart? Voor welke creditcards kun je kiezen? Op al deze punten gaan we in. Lees dus snel het artikel en ontdek hoe je een creditcard zonder BKR toetsing kunt aanvragen.

Creditcard aanvragen zonder BKR toetsing

De eerste vraag die we moeten beantwoorden is de vraag “Is een creditcard aanvragen zonder BKR toetsing wel mogelijk?”. Het antwoord op deze vraag is “ja”. Alleen gaat het in een dergelijk geval niet om een klassieke kaart, maar een prepaid variant. Net als bij de klassieke creditcard kun je ook met een prepaid creditcard gemakkelijk betalingen doen in binnen- en buitenland. Echter, een prepaid kaart heeft geen bestedingslimiet. Je moet de kaart dus af en toe opladen als je hem wil gebruiken. Nu wil je wellicht weten waarom er bij deze typen creditcards geen BKR toetsing nodig is. Ook deze vraag is eenvoudig te beantwoorden. Er is geen toetsing nodig, omdat er geen sprake is van een bestedingslimiet of een verleend krediet. Je zet geld op de kaart en gebruikt vervolgens dit geld en niets extra. Daarom is er geen toetsing nodig.

Wie kan een creditcard aanvragen zonder BKR toetsing?

Eigenlijk is een prepaid creditcard voor vrijwel iedereen interessant. Er zijn namelijk genoeg personen die niet willen dat hun gegevens gedeeld worden met het BKR-bureau. Een creditcard aanvragen zonder BKR toetsingDaarom kiezen dergelijke personen vaak voor een kaart zonder toetsing. Echter, personen die financieel niet in een rooskleurige situatie zitten, zullen eerder een creditcard aanvragen zonder BKR toetsing. Je hebt nu gezien voor welke personen een dergelijke kaart extra interessant is. Echter, ook personen die er financieel beter voor staan, komen niet altijd in aanmerking voor een klassieke creditcard. Het kan namelijk voorkomen dat ze een te laag inkomen hebben. In zo’n geval kiest men dus ook voor een prepaid creditcard. Een kaart zonder toetsing is ook een ideaal betaalmiddel voor studenten. Studieschulden worden weliswaar niet geregistreerd, maar studenten kunnen tijdens de aanvraag toch tegen een te laag inkomen aanlopen. Daarom komt een kaart zonder BKR-toetsing ook bij hen goed van pas.

De voor- en nadelen van een creditcard zonder BKR toetsing

In het leven dienen we rekening te houden met de gevolgen van onze acties. Dat geldt dus ook bij het aanvragen van een (bepaald type) creditcard. In dit geval praten we over een creditcard aanvragen zonder BKR-toetsing. Je hebt reeds gezien voor wie dergelijke kaarten ideaal zijn. Nu vertellen we je over de voor- en nadelen van een dergelijke prepaid creditcard. We beginnen eerst bij de voordelen:

  • Door een creditcard zonder BKR-toetsing aan te vragen, verslechtert je BKR-score niet.
  • Je hebt volledig grip op je uitgaven, waardoor je niet te veel geld uitgeeft.
  • De kans op misbruik is kleiner, omdat oplichters dergelijke kaarten een stuk minder aantrekkelijk vinden.

Nu daar we je hebben verteld over de voordelen, gaan we ook in op de nadelen van zo’n kaart:

  • Het grootste minpunt is dat een dergelijke kaart altijd van tevoren moet zijn opgeladen, waardoor het betaalgemak afneemt.
  • Sommige bedrijven, waaronder verhuurbedrijven, accepteren geen prepaid creditcards bij een aanbetaling, waardoor je toch zonder betaalmiddel zit.

Je kunt nu dus de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen en beslissen of een dergelijke kaart bij je past. Beslis je dat je een creditcard wil aanvragen zonder BKR toetsing, dan vertellen we je hieronder over de mogelijkheden.

Creditcard aanvragen zonder BKR toetsing: de mogelijkheden

Heb je besloten dat een prepaid creditcard de beste creditcard voor jou is? Dan ben je hier op het juiste adres. We hebben je namelijk de nodige informatie over een dergelijke kaart reeds gegeven. Nu gaan we in op de keuzemogelijkheden. Verschillende instanties bieden namelijk prepaid creditcards oftewel kaarten zonder BKR-toetsing aan. Hierdoor kan het moeilijk zijn om te beslissen welke kaart het beste bij je past. Aan de hand van diverse factoren kun je de kaarten met elkaar vergelijken. Zo beslis je zelf welke prepaid kaart het beste bij je past. Wij vertellen je over de top 3 prepaid kaarten.

N26 Debit Mastercard

Aan deze prepaid kaart zijn er geen jaarlijkse of maandelijkse kosten verbonden. Je krijgt de kaart bovendien gratis bij een betaalrekening. Dit geldt niet alleen voor het eerste jaar, maar voor de gehele looptijd. Ook vindt er geen BKR-toetsing plaats. Een creditcard aanvragen zonder BKR toetsingJe kunt de kaart met een spoedverzending binnen 48 uur in huis hebben.

Bunq Travel Card

Voor deze kaart betaal je eenmalig 9,99 euro. Daar bovenop worden er geen maandelijkse kosten in rekening gebracht. Er is wel een jaarlijkse bijdrage gekoppeld aan deze kaart. Veel personen kiezen voor deze prepaid creditcard, omdat het gaat om een Mastercard. Dat is de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. Bovendien werkt de kaart met een app. Hierdoor is deze kaart helemaal van deze tijd. Er vindt ook geen BKR-toetsing plaats als je voor deze kaart kiest.

VIABUY Prepaid Creditcard

Deze kaart is ideaal voor spoedaanvragen. Hij wordt immers binnen 24 uur verstuurd. Ook kun je deze kaart gratis opwaarderen met IBAN. Dit betekent dat je in euro’s kunt betalen zonder extra kosten.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>